Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 37: Fietsafzetting op schoolterrein

Week 37: Fietsafzetting op schoolterrein
montage fietsafzetting school fietsparkeren
Werk in uitvoering 13 sep 2019

Deze week heeft Falco nieuwe fietsparkeersystemen geplaatst bij het Zone.college ( voorheen AOC Oost en en Groene Welle). Voorheen parkeerden de studenten hun fietsen in ophangbeugels. In de kelder en buitenruimte zijn nu fietsaanleunhekken op maat geplaatst. Deze fietsaanleunbeugels zijn gemaakt uit koker 60 x 40 en fungeren als fietsafzetting. Voor studenten is het duidelijk dat hun fietsen binnen deze ruimtes geparkeerd kunnen worden. 

Falco heeft veel verschillende fietsparkeersystemen in het assortiment.  Een subcategorie zijn de fietsaanleunbeugels, verkrijgbaar in verschillende vormen, afmetingen, kleuren en materiaal.

Naast de standaard ronde fietsaanleunbeugels, bieden wij ook steeds vaker beugels uit koker aan. De aanleunbeugels zijn van staal en zijn thermisch verzinkt. Eerder hebben we bij de sporthal in Almelo en bij een school in Nuenen al beugels uit koker geplaatst.

 

fietsparkeren fietsafzetting fietsaanleunbeugel
fietsparkeren fietsaanleunbeugel fietsafzetting
Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!