Back to top
Tawk.to

Sportief fietsparkeren voor IISPA

Home Projecten Sportief fietsparkeren voor IISPA

Het nieuwe, ultramoderne sportcomplex IISPA in Almelo is aan de voorzijde verfraaid met moderne fietsaanleunbeugels van Falco. Met een ontwerp op maat is dit een unieke fietsparkeer-gelegenheid geworden en sluit esthetisch goed aan bij het ontwerp van deze sporthal.

Prijswinnend ontwerp
De IISPA is een schitterend vormgegeven sportcomplex waar vier hallen op basis van split-level zijn gebouwd. De gemeente Almelo realiseerde dit project vorig jaar oktober en hiermee ging een langgekoesterde wens in vervulling. Het ontwerp van de IISpa heeft zelfs de Twentse Vastgoedprijs gewonnen. Voor het ontwerp tekenden Koppert + Koenis Architecten.
De fietsaanleunbeugel heeft een schuine vorm en is een mooi geheel met de IISPA op de achtergrond. De fietsaanleunbeugel heeft schuine staanders en is ca. 110 cm. hoog. De fietsaanleunbeugels zijn afgewerkt met een poedercoating in RAL 7016, antracietgrijs.

Op maat
Falco kan voor elke plek of locatie een plan op maat adviseren voor architect, gemeente, instelling etc.. Falco heeft standaard fietsenrekken, maar ook etage-fietsenrekken, fietskluizen, op maat gemaakte fietsparkeersystem of ophangsystemen voor plekken waar weinig ruimte is om fietsen te parkeren.
Wilt u een eigen ontwerp realiseren is dat ook mogelijk bij Falco. Wij adviseren u graag over haalbaarheid, realisatie en veiligheid en geven u praktische tips. Falco heeft allerlei fietsparkeersystemen voor allerlei locaties waarmee op verschillende manieren de fiets geparkeerd kan worden. Van design tot functionaliteit!

Advies
Falco heeft meer dan vijfenzestig jaar ervaring met fietsparkeren. De expertise, mogelijkheid tot eigen ontwerp en productie onder eigen dak biedt veel mogelijkheden om een passende fietsparkeervoorziening te maken. Falco's projectadviseurs geven u graag advies, ook op locatie. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze projectadviseurs via 0546 55 44 44 of via verkoop@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!