Back to top
Tawk.to

Fietsaanleunbeugels bij Nuenens College

Home Projecten Fietsaanleunbeugels bij Nuenens College

Falco heeft in opdracht van BCP Bouw voor  het Nuenens College fietsparkeersystemen geproduceerd, geleverd en geplaatst. In totaal zijn er 96 verschillende fietsaanleunbeugels geplaatst op drie verschillende locaties van de school.

Materiaal

De fietsleunhekken zijn op maat gemaakt voor het Nuenens College en bestaan uit koker 60 x40 mm met verschillende breedtes. Verschillende geleidehekken zijn voorzien van een lip zodat de hekken gekoppeld kunnen worden door een dwarskoker.  De hekken zijn van staal en zijn thermisch verzinkt.

Assortiment fietsaanleunbeugels

Falco heeft veel verschillende fietsparkeersystemen in het assortiment.  Een subcategorie zijn de fietsaanleunbeugels, ook verkrijgbaar in verschillende vormen, afmetingen, kleuren en materiaal. Naast aanleunbeugels van thermisch verzinkt staal zijn er ook aanleunhekjes verkrijgbaar in RVS. Bekijk hier al onze fietsaanleunbeugels voor meer informatie en om ze te bestellen.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!