Back to top
Tawk.to

Fietsaanleunbeugels bij Nuenens College

Home Projecten Fietsaanleunbeugels bij Nuenens College

Falco heeft in opdracht van BCP Bouw voor  het Nuenens College fietsparkeersystemen geproduceerd, geleverd en geplaatst. In totaal zijn er 96 verschillende fietsaanleunbeugels geplaatst op drie verschillende locaties van de school.

Materiaal

De fietsleunhekken zijn op maat gemaakt voor het Nuenens College en bestaan uit koker 60 x40 mm met verschillende breedtes. Verschillende geleidehekken zijn voorzien van een lip zodat de hekken gekoppeld kunnen worden door een dwarskoker.  De hekken zijn van staal en zijn thermisch verzinkt.

Assortiment fietsaanleunbeugels

Falco heeft veel verschillende fietsparkeersystemen in het assortiment.  Een subcategorie zijn de fietsaanleunbeugels, ook verkrijgbaar in verschillende vormen, afmetingen, kleuren en materiaal. Naast aanleunbeugels van thermisch verzinkt staal zijn er ook aanleunhekjes verkrijgbaar in RVS. Bekijk hier al onze fietsaanleunbeugels voor meer informatie en om ze te bestellen.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!