Back to top
Tawk.to

Fietsaanleunbeugels bij Nuenens College

Home Projecten Fietsaanleunbeugels bij Nuenens College

Falco heeft in opdracht van BCP Bouw voor  het Nuenens College fietsparkeersystemen geproduceerd, geleverd en geplaatst. In totaal zijn er 96 verschillende fietsaanleunbeugels geplaatst op drie verschillende locaties van de school.

Materiaal

De fietsleunhekken zijn op maat gemaakt voor het Nuenens College en bestaan uit koker 60 x40 mm met verschillende breedtes. Verschillende geleidehekken zijn voorzien van een lip zodat de hekken gekoppeld kunnen worden door een dwarskoker.  De hekken zijn van staal en zijn thermisch verzinkt.

Assortiment fietsaanleunbeugels

Falco heeft veel verschillende fietsparkeersystemen in het assortiment.  Een subcategorie zijn de fietsaanleunbeugels, ook verkrijgbaar in verschillende vormen, afmetingen, kleuren en materiaal. Naast aanleunbeugels van thermisch verzinkt staal zijn er ook aanleunhekjes verkrijgbaar in RVS. Bekijk hier al onze fietsaanleunbeugels voor meer informatie en om ze te bestellen.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!