Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 25: Fietsoverkapping Vestiging Zorgcomplex Aafje, Rotterdam

Week 25: Fietsoverkapping Vestiging Zorgcomplex Aafje, Rotterdam
Week 25: Fietsoverkapping Vestiging Zorgcomplex Aafje, Rotterdam
Werk in uitvoering 25 jun 2021

In opdracht van Visser Groen is bij een vestiging van Zorgcomplex Aafje in Rotterdam een grote fietsoverkapping geplaatst. 

De FalcoLok-600, de grootste uit de FalcoLok serie, heeft een afmeting van 12x4 meter en biedt plaats aan 38 fietsen die geparkeerd kunnen worden in een FalcoSound fietsenrek. De fietsenstalling is opgebouwd uit een stalen thermisch verzinkte constructie, een dak van aluzinc profielplaten en wanden van houten belatting. De overkapping is af te slsutien middels 2 deuren. Download hier het productblad voor uitgebreide informatie over de FalcoLok.

Zorgcomplex Aafje heeft meerdere vestigingen in Rotterdam. Eerder al werd een FalcoLok met groendak geleverd en geplaatst op een andere locatie. 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!