Back to top
Tawk.to

Fietsenstalling voor zorgcomplex Aafje met groendak

Home Projecten Fietsenstalling voor zorgcomplex Aafje met groendak

Falco maakte deze FalcoLok fietsenstalling en berging voor het zorgcomplex Aafje te Rotterdam. Een combinatiestalling met twee compartimenten en een groendak van sedum!

Uitvoering stalling

De opbouw bestaat uit 2 gesloten compartimenten van ca. 500x258 cm en 498x258 cm. Het grootste deel wordt bekleed met een open belatting van hardhout en is aan de voorzijde voorzien van 3 dubbele draaideuren. De draaideuren worden uitgevoerd met een dag- en nachtslot.

Het andere compartiment is voorzien van traliepanelen en aan de voorzijde voorzien van 2 enkele draaideuren. Deze  worden later aangekleed met klimplanten en op het dak wordt een groendak gelegd van sedum.

Alle stalen delen worden standaard thermisch verzinkt volgens NEN-EN ISO 1461. Alle bevestigingsmaterialen van de stalling zijn in RVS uitgevoerd.

Voor de fietsenstalling zijn er 12 fietsplaatsen gecreëerd door middel van het Ideaal fietsenrek. Dit fietsenrek met FietsParKeur is een gebruiksvriendelijk fietsenrek met een lange levensduur, ook voor de fiets van uw gebruikers!

Afmeting stalling

  • Breedte ca 1000 cm
  • Diepte 249,5 cm
  • Hoogte 210/225 cm

Fietsenstalling of berging voor uw terrein?

Neem dan vrijbijvend contact op met één van Falco’s projectadviseurs. Bel 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl.

Meer weten over Falco’s overkappingen en fietsenrekken?

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!