Back to top
Tawk.to

Fietsenstalling voor zorgcomplex Aafje met groendak

Home Projecten Fietsenstalling voor zorgcomplex Aafje met groendak

Falco maakte deze FalcoLok fietsenstalling en berging voor het zorgcomplex Aafje te Rotterdam. Een combinatiestalling met twee compartimenten en een groendak van sedum!

Uitvoering stalling

De opbouw bestaat uit 2 gesloten compartimenten van ca. 500x258 cm en 498x258 cm. Het grootste deel wordt bekleed met een open belatting van hardhout en is aan de voorzijde voorzien van 3 dubbele draaideuren. De draaideuren worden uitgevoerd met een dag- en nachtslot.

Het andere compartiment is voorzien van traliepanelen en aan de voorzijde voorzien van 2 enkele draaideuren. Deze  worden later aangekleed met klimplanten en op het dak wordt een groendak gelegd van sedum.

Alle stalen delen worden standaard thermisch verzinkt volgens NEN-EN ISO 1461. Alle bevestigingsmaterialen van de stalling zijn in RVS uitgevoerd.

Voor de fietsenstalling zijn er 12 fietsplaatsen gecreëerd door middel van het Ideaal fietsenrek. Dit fietsenrek met FietsParKeur is een gebruiksvriendelijk fietsenrek met een lange levensduur, ook voor de fiets van uw gebruikers!

Afmeting stalling

  • Breedte ca 1000 cm
  • Diepte 249,5 cm
  • Hoogte 210/225 cm

Fietsenstalling of berging voor uw terrein?

Neem dan vrijbijvend contact op met één van Falco’s projectadviseurs. Bel 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl.

Meer weten over Falco’s overkappingen en fietsenrekken?

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!