Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 2: Afsluitbare fietsenstalling bij MFA De Scheg, Uithoorn

Week 2: Afsluitbare fietsenstalling bij MFA De Scheg, Uithoorn
Week 2: Afsluitbare fietsenstalling bij MFA De Scheg, Uithoorn
Werk in uitvoering 12 jan 2023

In Uithoorn staat een nieuw gebouw: MFA De Scheg. MFA staat voor multifunctionele accommodatie. Er is een kinderopvang, een ontmoetingplek, er wordt gesport en ook andere verenigingen zoals de bridge en de Jeugdtheaterschool maken gebruik van De Scheg. Voor de bouw zijn een aantal uitgangspunten vastgesteld over onder andere de te maken ruimtes, duurzaamheid en parkeren.

Inrichten buitenruimte

De buitenruimte is na oplevering van het gebouw ingericht. De FalcoLok 500 fietsoverkapping is een vandalismebestendige overkapping. De constructie is opgebouwd uit stalen dakframes en de bekleding van de overkapping bestaat rondom uit hardhout. Het dak is van aluzinc damwandplaten. Aan de voorzijde is een dubbele deur geplaatst. Als extra opties is gekozen voor LED verlichting en een bewegingsmelder. 

Falco bij MFA's

Falco producten zijn op veel bedrijventerreinen te vinden; niet alleen overkappingen maar ook verschillende straatmeubilair producten.Onlangs heeft Falco bij MFA Kreekrijk in Asseldelft een FalcoTel-C overkapping met zwart gecoate houten belatting en diverse fietsparkeervoorzieningen geplaatst, en ook bij MFA 't Aambeeld in Vlagtwedde verzorgde Falco de complete fietsparkeervoorziening in de vorm van FalcoGamma overkappingen en Ideaal 2.0 fietsenrekken.

Advies over fietsoverkappingen of fietsparkeren op uw terrein? Onze projectadviseurs denken graag mee! Neem contact op via info@falco.nl of bel 0546 55 44 44.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!