Back to top
Tawk.to

Duurzame overkappingen en fietsparkeersystemen bij MFA Kreekrijk, Assendelft

Home Projecten Duurzame overkappingen en fietsparkeersystemen bij MFA Kreekrijk, Assendelft

MFA Kreekrijk is onderdeel van nieuwbouwwijk Kreekrijk in Assendelft. Deze nieuwe multifunctionele accommodatie huisvest twee basisscholen, een BSO en twee gymzalen. In opdracht van Aannemingsbedrijf Putter werden op het buitenterrein twee overkappingen en diverse fietsparkeervoorzieningen geplaatst.

Houtwerk gecoat

De MFA geeft ruimte aan ongeveer 775 kinderen en bijbehorend personeel. Een overkapping waar buitenspeelgoed, materiaal en allerlei goederen diefstalveilig en droog gestald kunnen worden is dan geen overbodige luxe. Uit ons uitgebreide programma overkappingen werd gekozen voor de FalcoTel-C overkapping; een ruime en overdekte overkapping. De wanden van beide overkappingen zijn van FSC® gecertificeerd hardhout en zijn gecoat in RAL 9005, zwart. Een ander soort wandbekleding is uiteraard mogelijk! De afmeting van elke overkapping is 560x600 cm en de overkappingen hebben beide een deur aan de voorzijde en een deur aan de achterzijde.

Duurzaam

De gemeente Zaanstad heeft de ambitie om zo duurzaam mogelijk te bouwen en de MFA is dan ook voorzien van diverse energiebesparende maatregelen. Ook bij Falco kijken we met een groot verantwoordelijkheidsgevoel naar een mooiere buitenwereld. De overkappingen zijn gemaakt van staal in combinatie met FSC® gecertificeerd hardhout. Beide materialen zijn sterk en duurzaam. Het thermisch verzinkte staal behoudt lang z’n waarde. Al het afvalstaal, dat ontstaat tijdens de productie, wordt netjes gescheiden en door een metaal-recyclingbedrijf opgehaald. Al sinds 1997 verwerkt Falco FSC® gecertificeerd hardhout voor producten als fietsoverkappingen en straatmeubilair. Falco bezit daarvoor een certificaat. Dat certificaat bewijst dat  het hout is geproduceerd in overeenstemming met de regels van de Forest Stewardship Council® en afkomstig is uit goed beheerde bossen.

Daarnaast hebben wij de afgelopen jaren nog meer geïnvesteerd in circulaire economie. Hoe? Hier leest u meer

Fietsparkeren

Tot slot zijn er A-11 fietsenrekken en fietsaanleunbeugels geleverd. Deze zogenaamde fietsparkeersystemen zijn op het buitenterrein rondom de MFA geplaatst.

Advies

Voor uw project op het gebied van fietsparkeren op zoek naar een goede oplossing? Falco producten zijn overal te vinden; bij scholen, fietskelders, appartementen gebouwen, bij bedrijven en in de openbare ruimte. Onze Falco adviseurs geven u graag advies, telefonisch (0546 55 44 44), via de mail (info@falco.nl) of komen bij u langs.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!