Back to top
Tawk.to

Fietsoverkappingen FalcoGamma voor MFA 't Aambeeld

Home Projecten Fietsoverkappingen FalcoGamma voor MFA 't Aambeeld

De gemeente plaatste FalcoGamma-Hi fietsoverkappingen voor het MFA in Vlagtwedde. Een mooie gelegenheid om fietsen te parkeren. Met een hoge inloopmogelijkheid en transparante dakbedekking een gebruiksvriendelijke fietsoverkapping!

De overkapping FalcoGamma-Hi past met haar moderne en transparant design mooi in de openbare ruimte. De  fietsoverkapping kenmerkt zich door de centrale draagkolom die uitloopt in twee draagarmen (uithouders) waaronder de fietsen prima gestald kunnen worden. Door de hoogte kunnen fietsers eenvoudig hun fiets stallen. Verder zorgt het gebruik van transparant polycarbonaat als dak bekleding  voor een open en licht karakter.

De fietsoverkapping is hier eenzijdig afgesloten met optionele zijwanden van polycarbonaat.

Het project voor MFA Aambeld bestaat uit de volgende fietsoverkappingen en fietsenrekken:

Fietsoverkapping voor uw buitenruimte?

Heeft u een fietsparkeergelegenheid nodig voor uw openbare ruimte, instelling of bedrijf? Neem dan contact op een van Falco’s projectadviseurs. Zij helpen u graag, ook op locatie. Bel 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl

Voor een mooiere buitenwereld, ook voor later

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!