Back to top
Tawk.to

Fietsoverkappingen FalcoGamma voor MFA 't Aambeeld

Home Projecten Fietsoverkappingen FalcoGamma voor MFA 't Aambeeld

De gemeente plaatste FalcoGamma-Hi fietsoverkappingen voor het MFA in Vlagtwedde. Een mooie gelegenheid om fietsen te parkeren. Met een hoge inloopmogelijkheid en transparante dakbedekking een gebruiksvriendelijke fietsoverkapping!

De overkapping FalcoGamma-Hi past met haar moderne en transparant design mooi in de openbare ruimte. De  fietsoverkapping kenmerkt zich door de centrale draagkolom die uitloopt in twee draagarmen (uithouders) waaronder de fietsen prima gestald kunnen worden. Door de hoogte kunnen fietsers eenvoudig hun fiets stallen. Verder zorgt het gebruik van transparant polycarbonaat als dak bekleding  voor een open en licht karakter.

De fietsoverkapping is hier eenzijdig afgesloten met optionele zijwanden van polycarbonaat.

Het project voor MFA Aambeld bestaat uit de volgende fietsoverkappingen en fietsenrekken:

Fietsoverkapping voor uw buitenruimte?

Heeft u een fietsparkeergelegenheid nodig voor uw openbare ruimte, instelling of bedrijf? Neem dan contact op een van Falco’s projectadviseurs. Zij helpen u graag, ook op locatie. Bel 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl

Voor een mooiere buitenwereld, ook voor later

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!