Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 13: Humanitas kiest ook voor FalcoLok-500 fietsoverkapping

Week 13: Humanitas kiest ook voor FalcoLok-500 fietsoverkapping
Week 13: Humanitas kiest ook voor FalcoLok-500 fietsoverkapping
Werk in uitvoering 31 mrt 2023

Bij Humanitas in Veenendaal heeft de werknemer die op fiets komt vanaf nu de gelegenheid om het stalen ros droog en diefstalveilig te stallen in de FalcoLok-500 fietsoverkapping. De FalcoLok is een uiterst flexibele overkapping van Falco. Door de vele mogelijkheden qua materiaal, ontwerp en bekleding zijn deze overkappingen multifunctioneel inzetbaar. De overkapping heeft een breedte van 5x4 meter en wordt afgesloten middels een enkele deur met europrofielcilinder slot. 

Fietsenrek

In de fietsenstalling bij Humanitas staan FalcoSound fietsenrekken, waarin in totaal 18 fietsen gestald worden. 

Wilt u een grotere overkapping?

De fietsenstalling uit de serie FalcoLok-500 is zowel in de breedte als in de lengte uit te breiden en is dankzij de talrijke opties toe te passen op allerlei terreinen. Toch liever een kleinere overkapping om als berging te gebruiken? Kies dan voor de FalcoLok-300 of de nog kleinere FalcoLok-250

Optioneel

Optioneel kunnen wij voor de FalcoLok serie leveren:

  • LED verlichting, eventueel met bewegingsmelder
  • sedum dak
  • andere wandbekleding zoals traliehekwerk, polycarbonaat, houten overlap schroten etc. etc. Klik hier voor een overzicht. De bekleding wordt altijd gemonteerd op een stalen frame.
  • dubbele deur, schuifdeur of extra breda deur voor bijvoorbeeld scootmobiels
  • koker met wantcontactdozen om bijvoorbeeld e-bikes of scootmobiels op te laden

Op zoek naar iets speciaals?

Naast ons ruime assortiment met standaard fietsoverkappingenbergingenoverkappingen voor compact fietsparkerentransparante overkappingendroogloopoverkappingenluifels en carports is het ook mogelijk een 'Special' te laten produceren. Wat te denken van een ronde overkapping, een bestickerde overkapping of een overkapping in trapezium vorm? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!