Back to top
Tawk.to

Fietsenrekken Ideaal 2.0 bij Deens station

Home Projecten Fietsenrekken Ideaal 2.0 bij Deens station

Station Little Kregme in Denemarken is gerenoveerd. Falco heeft, in opdracht van de gemeente, Ideaal 2.0 fietsenrekken geleverd. Er is plek voor 50 fietsen. 

Fietsenrek met FietsParKeur

Fietsparkeersysteem Ideaal 2.0 is een hoog / laag model dat ruimtebesparend is en bovendien het voorwiel van de fiets ondersteunt. Op elke wielbeugel van het rek vindt u een aanbindoog, daarmee kan de fiets extra beveiligd worden. De rubberen hulzen op de wielklemmen beschermen de voorvork van de fiets. Het fietsenrek Ideaal voldoet hiermee aan het FietsParKeur. Fietsparkeur is een set normen die de kwaliteit van een fietsenrek garandeert. Meer weten over FietsParKeur? 

Wist u dat?

Het Ideaal 2.0 fietsenrek, naast het Falco-DK rek ‘ideaal’ is voor de Deense markt? In Denemarken wordt voornamelijk magnetische fietsverlichting gebruikt. Deze verlichting wordt bevestigd op de voorwielnaaf. In het Ideaal 2.0 rek komt de dure verlichting niet in de verdrukking. En wist u dat in het Ideaal 2.0 fietsenrek de fietsen met het achterwiel in het rek geparkeerd kunnen worden wanneer er door bijvoorbeeld een fietsmand geen ruimte is om de fiets op de ‘normale’ manier te parkeren? Een oplossing die in Denemarken vaker wordt toegepast! Meer informatie over onze fietsenrekken? Neem contact op met onze afdeling verkoop op 0546 55 44 44 of mail info@falco.nl. 

Marktleider

Falco produceert al fietsenrekken vanaf haar oprichting in 1951. In de jaren hebben we ons ontwikkeld als specialist en marktleider in fietsparkeervoorzieningen. Alle fietsparkeervoorzieningen, van fietsenrekken (ook voor kratfietsen), fietsaanleunbeugels, fietsstandaards en ruimtebesparende fietsparkeersystemen worden geproduceerd in eigen fabriek in onze hoofdvestiging in Vriezenveen. Voor u betekent dat één aanspreekpartner, duurzame producten en producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen dankzij onze strenge, interne kwaliteitszorg.

Internationaal

Het hoofdkantoor van alle Falco-vestigingen is in Vriezenveen. Daarnaast exporteert Falco haar producten. Falco heeft 3 vestigingen in Groot-Brittannië, Denemarken en Duitsland. Tevens zijn Falco producten op exclusieve basis vertegenwoordigd in 11 Europese landen. Nieuwsgierig naar onze projecten buiten Nederland? Neem eens een kijkje op het bord “Internationaal” op Falco’s Pinterest!

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!