Back to top
Tawk.to

Fietsenrekken Ideaal 2.0 bij Deens station

Home Projecten Fietsenrekken Ideaal 2.0 bij Deens station

Station Little Kregme in Denemarken is gerenoveerd. Falco heeft, in opdracht van de gemeente, Ideaal 2.0 fietsenrekken geleverd. Er is plek voor 50 fietsen. 

Fietsenrek met FietsParKeur

Fietsparkeersysteem Ideaal 2.0 is een hoog / laag model dat ruimtebesparend is en bovendien het voorwiel van de fiets ondersteunt. Op elke wielbeugel van het rek vindt u een aanbindoog, daarmee kan de fiets extra beveiligd worden. De rubberen hulzen op de wielklemmen beschermen de voorvork van de fiets. Het fietsenrek Ideaal voldoet hiermee aan het FietsParKeur. Fietsparkeur is een set normen die de kwaliteit van een fietsenrek garandeert. Meer weten over FietsParKeur? 

Wist u dat?

Het Ideaal 2.0 fietsenrek, naast het Falco-DK rek ‘ideaal’ is voor de Deense markt? In Denemarken wordt voornamelijk magnetische fietsverlichting gebruikt. Deze verlichting wordt bevestigd op de voorwielnaaf. In het Ideaal 2.0 rek komt de dure verlichting niet in de verdrukking. En wist u dat in het Ideaal 2.0 fietsenrek de fietsen met het achterwiel in het rek geparkeerd kunnen worden wanneer er door bijvoorbeeld een fietsmand geen ruimte is om de fiets op de ‘normale’ manier te parkeren? Een oplossing die in Denemarken vaker wordt toegepast! Meer informatie over onze fietsenrekken? Neem contact op met onze afdeling verkoop op 0546 55 44 44 of mail info@falco.nl. 

Marktleider

Falco produceert al fietsenrekken vanaf haar oprichting in 1951. In de jaren hebben we ons ontwikkeld als specialist en marktleider in fietsparkeervoorzieningen. Alle fietsparkeervoorzieningen, van fietsenrekken (ook voor kratfietsen), fietsaanleunbeugels, fietsstandaards en ruimtebesparende fietsparkeersystemen worden geproduceerd in eigen fabriek in onze hoofdvestiging in Vriezenveen. Voor u betekent dat één aanspreekpartner, duurzame producten en producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen dankzij onze strenge, interne kwaliteitszorg.

Internationaal

Het hoofdkantoor van alle Falco-vestigingen is in Vriezenveen. Daarnaast exporteert Falco haar producten. Falco heeft 3 vestigingen in Groot-Brittannië, Denemarken en Duitsland. Tevens zijn Falco producten op exclusieve basis vertegenwoordigd in 11 Europese landen. Nieuwsgierig naar onze projecten buiten Nederland? Neem eens een kijkje op het bord “Internationaal” op Falco’s Pinterest!

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!