Duurzaam

Over Falco

Home Over Falco Duurzaam

Duurzaam

Duurzaamheid bepaalt ons denken en ons doen. Niet sinds het een modewoord en zelfs een beetje een hype werd. Nee, bij Falco kijken we al decennialang met een groot verantwoordelijkheidsgevoel naar een mooiere buitenwereld. We stimuleren bijvoorbeeld met onze producten en onze inzet het gebruik en het comfort van fietsen. We bieden fietsparkeersystemen om het fietsen te bevorderen en leveren afvalbakken om zwerfvuil tegen te gaan.

Duurzame materialen

Voor de fabricage van al die producten gebruiken we duurzame materialen. Zoals hout met het FSC®-keurmerk van de Forest Stewardship Council. Ook onze nieuwe brochures en briefpaper worden op FSC-gecertificeerd papier gedrukt. Andere materialen, zoals staal en kunststof, kopen we verantwoordelijk in. En al het restmateriaal wordt hergebruikt of verzamelen we volledig gescheiden, zodat het makkelijker te recyclen is.

Duurzame werkgever

Falco zorgt ook goed voor haar medewerkers. Bijvoorbeeld door geavanceerde lasrookafvoer in de fabriek, gescheiden waterafvoer, maar ook door goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ons ziekteverzuim is dan ook laag vergeleken met andere bedrijven in dezelfde branche en met weinig personeelsverloop. We werken ook strikt volgens het Veiligheid Certificaat Aannemers* en waarborgen zo een veilige werkplek voor onze monteurs in het land.

Duurzame energie

Falco maakt gebruikt van groene stroom. Hiervoor hebben we een groen-garantie-certificaat van onze stroomleverancier. De vele zonnepanelen op de daken van de panden op ons bedrijfsterrein tezamen met de windmolen die we in 2018 geinstaleerd hebben, zorgen ervoor dat Falco 100% zelfvoorzienend is!

Samen duurzaam

Logisch dus dat we ons ook met volle overtuiging conformeren aan de criteria voor duurzaam inkopen die de overheid stelt. Want duurzaam zorgen voor later doe je samen.

Meer weten? Download onze Duurzaamheidsfolder (PDF) of bekijk de Falco-film:

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!