Back to top
Tawk.to

FalcoHoth in Finland

Home Projecten FalcoHoth in Finland

Onze partner in Finland, Elpac, heeft een fietsoverkapping FalcoHoth geplaatst in de wijk Ruoholahti n Helsinki. Onder de overkapping staan fietsaanleunbeugels om 20 fietsen te parkeren. De FalcoHoth die geplaatst is in Finland is de enkelzijdige variant en is in totaal 8 meter lang (basisvak van 4 meter en aanbouwvak van 4 meter).  Er ook een dubbelzijdige variant verkrijgbaar en de overkapping is modulair op te bouwen met als basis een vak van 4 meter.

FalcoHoth is speciaal ontwikkeld om een hoge sneeuwlast te dragen. Deze overkapping wordt dan ook regelmatig geplaatst in Scandinavische landen, Oostenrijk en Italie. Een andere reden om voor FalcoHoth te kiezen is het fraaie design.  De gemeente Waalre heeft bijvoorbeeld voor FalcoHoth gekozen als fietsoverkapping bij het gemeentehuis.

Het dak van de FalcoHoth  is gemaakt van aluzinc profielplaten, gelaagd veiligheidsglas is ook een optie.

Zowel de FalcoHoth als de fietsaanleunbeugels zijn gepoedercoat in de kleur RAL 8012.

Het hoofdkantoor van alle Falco-vestigingen is in Vriezenveen, net als de productie van overkappingen, straatmeubilair en fietsparkeervoorzieningen. Daarnaast exporteert Falco haar producten. Falco heeft 3 vestigingen in Groot-Brittannië, Denemarken en Duitsland. Tevens zijn Falco producten op exclusieve basis vertegenwoordigd in 11 Europese landen. Voor deze landen verzorgt de afdeling export van Falco de contacten en verkoop zelf.
Klik hier voor het overzicht.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!