Back to top
Tawk.to

FalcoHoth in Finland

Home Projecten FalcoHoth in Finland

Onze partner in Finland, Elpac, heeft een fietsoverkapping FalcoHoth geplaatst in de wijk Ruoholahti n Helsinki. Onder de overkapping staan fietsaanleunbeugels om 20 fietsen te parkeren. De FalcoHoth die geplaatst is in Finland is de enkelzijdige variant en is in totaal 8 meter lang (basisvak van 4 meter en aanbouwvak van 4 meter).  Er ook een dubbelzijdige variant verkrijgbaar en de overkapping is modulair op te bouwen met als basis een vak van 4 meter.

FalcoHoth is speciaal ontwikkeld om een hoge sneeuwlast te dragen. Deze overkapping wordt dan ook regelmatig geplaatst in Scandinavische landen, Oostenrijk en Italie. Een andere reden om voor FalcoHoth te kiezen is het fraaie design.  De gemeente Waalre heeft bijvoorbeeld voor FalcoHoth gekozen als fietsoverkapping bij het gemeentehuis.

Het dak van de FalcoHoth  is gemaakt van aluzinc profielplaten, gelaagd veiligheidsglas is ook een optie.

Zowel de FalcoHoth als de fietsaanleunbeugels zijn gepoedercoat in de kleur RAL 8012.

Het hoofdkantoor van alle Falco-vestigingen is in Vriezenveen, net als de productie van overkappingen, straatmeubilair en fietsparkeervoorzieningen. Daarnaast exporteert Falco haar producten. Falco heeft 3 vestigingen in Groot-Brittannië, Denemarken en Duitsland. Tevens zijn Falco producten op exclusieve basis vertegenwoordigd in 11 Europese landen. Voor deze landen verzorgt de afdeling export van Falco de contacten en verkoop zelf.
Klik hier voor het overzicht.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!