Back to top
Tawk.to

Prachtige overkapping met glazen dak in Waalre

Home Projecten Prachtige overkapping met glazen dak in Waalre

Het Huis van Waalre, het nieuwe multifunctionele gemeentehuis, bezit naast de gemeentebalie een grand-café, een bibliotheek en diverse zalen voor vergaderingen, workshops enz. Ook hebben een aantal verenigingen er hun intrek genomen. Een plek om elkaar te ontmoeten en samen te werken! Falco plaatste er onze prachtige FalcoHoth overkapping met glazen dak.

Fietsoverkapping FalcoHoth

De FalcoHoth overkapping is oorspronkelijk ontwikkeld voor onze export vertegenwoordigingen: deze overkapping kan namelijk een hoge sneeuwlast dragen. Tijdens het ontwerpproces is echter ook veel aandacht geweest voor de esthetische details van de fietsoverkapping. De overkapping is uitgevoerd met zwaardere materialen dan voor standaard overkappingen. Ook de goten zijn speciaal ontworpen. Echter , door de openingen in het design, oogt de overkapping niet massief.

Het resultaat: een prachtige overkapping met een robuuste stalen constructie, gepoedercoat in RAL 7021, kleur zwartgrijs, en een dak van gelaagd glas.

Fietsenrekken Ideaal 2.0 met FietsParKeur

In de overkapping staan Ideaal 2.0 fietsenrekken, eveneens gepoedercoat in RAL 7021. Door de hart-op-hart afstand van 20 cm tussen de wielbeugels zorgt dit dubbelzijdige fietsenrek voor voldoende parkeerruimte tussen de fietsen. Dit verlaagt het risico dat fietsen verstrengeld raken. Het fietsenrek Ideaal voldoet aan het FietsParKeur voor afgesloten ruimtes. 

NEN-EN 1090

Falco heeft als missie “het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving”. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Hiermee is Falco in staat voor de stalen constructiedelen (lees overkappingen) een CE-verklaring op te stellen. Hiermee bent U verzekerd van een overkapping die voldoet aan de statische berekening volgens Eurocode EN-1993 NA:NL. Falco heeft hier gekozen voor de zwaarste waardes van toepassing in Nederland.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!