Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 49: Fietsparkeren bij een Pools bedrijf

Week 49: Fietsparkeren bij een Pools bedrijf
fietsparkeren polen etagerekken fietsoverkapping
Werk in uitvoering 6 dec 2019

Hoe parkeer je 280 fietsen op een zo klein mogelijke ruimte? Falco biedt de oplossing! Onze Poolse vertegenwoordiger is in de afgelopen weken bezig geweest met het plaatsen van een FalcoRail fietsoverkapping bij Wabco in Wrocław, Polen. Drie stuks hoge fietsenstallingen werden geplaatst. De FalcoLevel Eco etage fietsenrekken staan al gereed om onder de overkappingen geplaatst te worden. Het resultaat: plek om maar liefst 280 fietsen droog en diefstalveilig parkeren!

De FalcoRail fietsoverkapping heeft een gebogen dak met een transparante beplating. Doordat de fietsoverkapping ontworpen is zonder tussenstaanders (kolommen), betekent dit nog meer fietsparkeerruimte. Het materiaal van de overkapping bestaat uit thermisch verzinkt staal. De staalconstructie is gepoedercoat in een antraciet grijs kleur, RAL 9007. 

Het FalcoLevel Eco etage fietsenrek is een budgetvriendelijk fietsparkeersysteem waar het dubbele aantal fietsen geparkeerd kan worden vergeleken met een ‘gewoon’ fietsenrek. FalcoLevel Eco is standaard voorzien van een aanbindvoorziening waaraan een eigen hangslot kan worden vastgemaakt. Het feit dat FalcoLevel Eco ons budget etagesysteem is, doet niets af aan de gebruiksvriendelijkheid van dit dubbellaagse parkeersysteem. Op zoek naar een etagerek dat meer opties biedt en luxer is afgewerkt? Dan verwijzen we graag naar ons etagerek FalcoLevel Premium+.

Falco is een internationaal bedrijf en straatmeubilair van Falco wordt op exclusieve basis vertegenwoordigd in 11 Europese landen. Voor deze landen verzorgt de afdeling export van Falco de contacten en verkoop zelf. Het hoofdkantoor van alle Falco-vestigingen is in Vriezenveen, net als het ontwerp en de productie van overkappingen, straatmeubilair en fietsparkeervoorzieningen. Daarnaast heeft Falco heeft nog 3 vestigingen in Groot-Brittannië, Denemarken en Duitsland. Neem eens een kijkje op onze Pinterest pagina. Onder het bord "Internationaal" zijn vele, reeds gerealiseerde internationale Falco projecten te vinden!

 

fietsparkeren polen etagerekken fietsoverkapping
fietsparkeren polen etagerekken fietsoverkapping
fietsparkeren polen etagerekken fietsoverkapping
fietsparkeren polen etagerekken fietsoverkapping
fietsparkeren polen etagerekken fietsoverkapping
fietsparkeren polen etagerekken fietsoverkapping
Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!