Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 9: Vierde Falco fietsoverkapping bij Heemskerk Fresh & Easy

Week 9: Vierde Falco fietsoverkapping bij Heemskerk Fresh & Easy
Week 9: Vierde Falco fietsoverkapping bij Heemskerk Fresh & Easy
Werk in uitvoering 3 mrt 2023

Bij de nieuwbouw locatie van Heemskerk Fresh & Easy in Rijnsburg zijn eerder al drie nieuwe overkappingen geplaatst om fietsen en scooters te parkeren. Het duurzame bedrijf biedt haar klanten verse producten op basis van groenten en moedigt haar medewerkers dan ook aan om op fiets naar het werk te komen. Er is weer gekozen voor de FalcoPlana, die door ons voor Heemskerk op maat is gemaakt. De overkapping heeft een afmeting van 25x5 meter en een hoogte van ca. 3 meter. De fietsenstalling bied plaats aan 79 fietsen. Daarnaast is er plek om 16 scooters te parkeren.

Fietsenrekken

Waar eerder voor etagerek FalcoLevel Premium+  gekozen is, kan bij de nieuwe overkapping de fiets in het FalcoSound fietsenrek geparkeerd worden. Elders op het terrein staat een FalcoSpan overkapping. Deze fietsoverkapping is opgebouwd uit drie vakken. Fietsen kunnen daar geparkeerd worden in fietsenrekken Ideaal 2.0.

Uw medewerkers stimuleren om ook op de fiets naar werk te gaan?

Onze overkappingen worden op veel verschillende locaties geplaatst, zoals op schoolterreinen, zorginstellingen, appartementencomplexen en ook op bedrijventerrein. Op zoek naar de perfecte fietsoverkapping voor uw bedrijf? Onze projectadviseurs denken graag met u mee. Voor inspiratie kunt u ook ons Pinterest bord "Bedrijventerrein inrichten"" bekijken.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!