Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 22: Ambulances staan beschermd en droog in FalcoPlana overkapping

Week 22: Ambulances staan beschermd en droog in FalcoPlana overkapping
Week 22: Ambulances staan beschermd en droog in FalcoPlana overkapping
Werk in uitvoering 4 jun 2021

De ambulances van Ambulancepost Zaandam staan nu geheel beschermd tegen alle weersinvloeden onder een FalcoPlana overkapping. De FalcoPlana overkapping is bij uitstek geschikt voor de stalling van bedrijfswagens.

Op de post stond een FalcoPlana overkapping met een breedte van 6 meter en een diepte van 3 meter, zoals al eerder te lezen op onze website. De overkapping is door Falco's vca gecertificeerde monteurs uitgebreid zodat de ambulances nog meer plek hebben en geheel onder de overkapping geparkeerd kunnen worden! De diepte is aangepast naar 5 meter en de breedte naar 10 meter. Voor deze uitbreiding zijn diverse onderdelen en materialen hergebruikt! Het dak en de achterwand van de overkapping zijn van aluzinc damwand. De zijwand is aan één zijde bekleed met hardhouten belatting en aan de andere zijde open, omdat de overkapping daar al beschut tegen een bestaand pand staat. De FalcoPlana kan echter ook helemaal zonder wanden geleverd worden; op die manier wordt de overkapping een carport!

Falco heeft al bijna 70 jaar ervaring met overkappingen. De expertise, mogelijkheid tot eigen ontwerp en productie onder eigen dak biedt veel mogelijkheden om een passende overkapping te maken. Falco's projectadviseurs geven u graag advies, ook op locatie. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze projectadviseurs via 0546 55 44 44 of via verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!