Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 12: Gedeeltelijk afsluitbare FalcoTel overkapping

Week 12: Gedeeltelijk afsluitbare FalcoTel overkapping
Week 12: Gedeeltelijk afsluitbare FalcoTel overkapping
Werk in uitvoering 23 mrt 2023

De FalcoTel-E fietsoverkapping is één van de populaire overkappingen uit de FalcoTel-serie. De FalcoTel-E is vooral populair omdat in deze serie meerdere modellen zijn ontwikkeld. De Tel serie is een modulaire serie. Hierdoor kunnen niet alleen de fietsenrekken onbeperkt worden doorgekoppeld, maar kan er ook een combinatie gemaakt worden met de verschillende modellen. Zorgcentrum Waarden combineerde de open FalcoTel-E overkapping met de afsluitbare FalcoTel-K overkapping. Bij studentencomplex De Lawickse Hof in Wageningen is een combinatie van een enkelzijdige FalcoTel-E met een dubbelzijdige FalcoTel-D overkapping toegepast. 

Herbestrating

Onze VCA gecertificeerde monteurs plaatsten de fietsoverkapping op locatie. Herbestrating behoort ook zeker tot de opties! Wij verzorgen uw project van begin tot eind! 

Wandbekleding

Bij deze serie heeft u keuze uit vele wandbekledingen. Het meest wordt open latwerk toegepast. Maar steeds meer wordt de overkapping bekleed met andere materialen: traliehekwerk, geperforeerde vlakke staalplaat, gepotdekselde profielplaat, volkunststof panelen, horizontale belatting, polycarbonaat, houten overlap schroten etc. etc. Klik hier voor een overzicht. De bekleding wordt altijd gemonteerd op een stalen frame.

MKI waarde

Onze klanten hechten steeds meer waarde aan duurzaamheid en duurzame producten. Wij besteden al jaren aandacht aan hoe we onze producten zo duurzaam mogelijk kunnen aanbieden. Daarom hebben wij met de Milieukostenindicator (MKI) inzichtelijk gemaakt welke impact onze producten op het milieu hebben. Voor dit product is de (ongeverifieerde) MKI-waarde beschikbaar.

Advies

Een van onze projectadviseurs denkt graag met u mee. Samen met onze afdeling productontwikkeling kunnen er op maat gemaakte overkapping worden gemaakt. Vraag hier vrijblijvend ons Falco in projects boek aan voor inspiratie.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!