Back to top
Tawk.to

Fietsparkeeroplossing voor studentencomplex

Home Projecten Fietsparkeeroplossing voor studentencomplex

De Lawickse Hof is een studentencomplex met 162 wooneenheden. De nieuwe studentenwoningen lijken op twintigerjarenwoningen met uiteenlopende baksteen, erkers en Franse balkons. Uiteraard is het noodzaak dat de studenten hun vervoersmiddel goed en veilig kunnen stallen. FalcoTel overkappingen zorgen voor dé fietsparkeer oplossing voor het Lawickse Hof te Wageningen.

Uitstraling

De verschillende FalcoTel overkappingen zijn uitgevoerd met hardhouten latten; een robuuste en naturelle look die prima bij de omgeving past. Falco heeft ook zorg gedragen voor de verlichting in de fietsenstallingen. De armaturen zijn ook door Falco gemonteerd in de bergingen.

Fietsenrekken

De studenten kunnen hun fietsen dus droog stallen, maar naast de fietsenbergingen heeft Falco ook diverse dubbelzijdige rijwielrekken van het model A-11B geleverd waar de fietsen in geparkeerd kunnen worden.

Advies

Op zoek naar geschikte fietsparkeersystemen voor uw terrein? Onze projectadviseurs helpen u graag verder! U kunt contact opnemen met Falco via info@falco.nl of 0546 55 44 44.

Meer informatie over ons assortiment fietsparkeren vindt u hier.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!