Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 12: Fietsoverkapping met DPG Roosters, Veghel

Week 12: Fietsoverkapping met DPG Roosters, Veghel
Week 12: Fietsoverkapping met DPG Roosters, Veghel
Werk in uitvoering 26 mrt 2021

Bij Splash Design in Veghel staat sinds kort deze fietsenstalling met industriële uitstraling. De FalcoZan-180 is een enkelzijdige overkapping met een hoog vandalismebestendig gehalte. De FalcoZan enkelzijdige fietsoverkapping kenmerkt zich verder door de stabiele en sterke constructie en door de vele mogelijkheden in wandafwerking. Het meest wordt open latwerk toegepast. Maar steeds meer wordt de overkapping bekleed met andere materialen: traliehekwerk, geperforeerde vlakke staalplaat, gepotdekselde profielplaat, volkunststof panelen, horizontale belatting, polycarbonaat, houten overlap schroten of met zoals hier gekozen DPG roosters. Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden. De bekleding wordt altijd gemonteerd op een stalen frame. FalcoZan is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals een dubbelzijdige uitvoering of een extra hoge FalcoZan die geschikt is voor etage fietsparkeersystemen. 

De thermisch verzinkte onderdelen geven de overkapping een robuust uiterlijk. De stalling toch in kleur? Geen probleem: ook het poedercoaten vindt plaats in onze eigen fabriek in Vriezenveen. Een voorbeeld van een gekleurde FalcoZan is te zien bij een aantal bushaltes in de gemeente Noordenveld.

In de fietsenstalling staan FalcoLean fietsaanleunbeugels. Falco is de specialist in fietsparkeren! Al bijna 70 jaar ontwikkelt, ontwerpt en produceert Falco haar fietsparkeersystemen in haar hoofdvestiging in Vriezenveen, Nederland. Hier vindt u alle fietsenrekken, fietsstandaard, ruimtebesparende fietsparkeersystemen en nog veel meer op een rijtje.

Meer weten? Een van onze projectadviseurs denkt graag met u mee. Samen met onze afdeling productontwikkeling kunnen er op maat gemaakte overkapping worden gemaakt.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!