Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 11: FalcoFlora boombank bij nieuw pand

Week 11: FalcoFlora boombank bij nieuw pand
Week 11: FalcoFlora boombank bij nieuw pand
Werk in uitvoering 16 mrt 2023

Aannemingsbedrijf De Langen & van den Berg heeft een nieuw kantoorpand aan de Smederijstraat in Bergambacht op een mooie zichtlocatie. Een optimale werkplek voor de werknemers en met alle faciliteiten om klanten, opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers te ontmoeten. Bij de ingang van het pand is het goed vertoeven op FalcoFlora boombanken.

Zelf samenstellen

De FalcoFlora bestaat uit stalen gazonranden en naar wens kunnen deze gazonranden eenvoudig bevestigd worden aan verschillende soorten zittingen, zithoeken, armleuningen en tafels. De mogelijkheden die de modulaire opzet van FalcoFlora biedt zijn talloos. Bij De Langen & van den Berg zijn twee opstellingen te bewonderen; beide zijn uitgevoerd met een zitgedeelte en één opstelling heeft daarnaast ook nog een afvalbak. Nu nog de beplanting en het plaatje is compleet!

Advies

Er bestaan talloze verschillende mogelijkheden om een FalcoFlora opstelling te maken. Bekijk hier bijvoorbeeld een rechthoekige opstelling, of hier de grote opstelling bij een gemeenschap voor gehandicapten. Nieuwsgierig welke opstelling op uw locatie passend zal zijn? Onze eigen afdeling productontwikkeling kan op aanvraag mooie renderingen maken waarop goed te zien is hoe het uiteindelijke product er uit komt te zien. Een van onze projectadviseurs helpt u graag verder! Neem contact op met Falco voor uw project in de buitemruimte; bel 0546 55 44 44 of e-mail verkoop@falco.nl. 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!