Back to top
Tawk.to

De Waard Tenten haalt met de FalcoFlora het buitenleven naar binnen

Home Projecten De Waard Tenten haalt met de FalcoFlora het buitenleven naar binnen

Ons straatmeubilair is gemaakt voor de buitenruimte, maar kan uiteraard ook prima binnen geplaatst worden. Onlangs heeft De Waard Tenten een nieuwe brandstore geopend in Hattem. Te midden van prachtige tenten staat de FalcoFlora. De FalcoFlora is ontworpen om meer groen in de omgeving te brengen.

FalcoFlora; modulaire buitenbank

De FalcoFlora bestaat uit gazonranden worden op een stijlvolle manier gecombineerd met comfortabele zitelementen, in dit geval twee banken zonder rugleuning en 1 bankelement met rugleuning. De stalen delen zijn in het grijs gepoedercoat.

Het hout van de FalcoFlora is FSC®-gecertificeerd hardhout.

 

Op maat gemaakt

Elke FalcoFlora is uniek en wordt op maat gemaakt. De gazonranden kunnen worden afgewisseld met verschillende soorten zittingen, zithoeken, armleuningen en tafels. Door ons eigen ontwerp team en moderne productie faciliteiten zijn de mogelijkheden talloos. Onze projectadviseurs denken graag met u mee. Neem contact op via het contactformulier op de website, telefonisch (0546) 55 44 44) , via info@falco.nl of via de chat.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!