Back to top
Tawk.to

Nieuws

Home Straatpraat Nieuws Winnares Enny haalt zitbank op

Winnares Enny haalt zitbank op
Winnares Enny haalt zitbank op
Nieuws 17 jan 2018

Winnares Enny Truyen van de December Deel & Like Facebook actie kwam vandaag langs om haar gloednieuwe buitenbank ophalen. Deze buitenbank krijgt een mooie plek bij haar woning. Enny was zeer tevreden en blij verrast over de hoge kwaliteit van de zitbank. De producten van Falco voldoen dan ook aan de hoogste kwaliteitseisen dankzij onze strenge, interne kwaliteitszorg.

Falco vindt u op LinkedIn, Twitter, Facebook en YouTube. Met interessante en nieuwe producten en projecten, (instructie) video’s en ander nieuws. Zo bent u altijd als eerste en snel op de hoogte van het nieuws.

Ook kunt u Falco volgen op Pinterest. De moeite waard als u zich bezig houdt met het inrichten van (openbare) buitenruimtes of fietsparkeren!

Falco’s missie is “het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving”.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!