Back to top
Tawk.to

Overkapping bij v.d. Bosch Beton in Almelo

Home Projecten Overkapping bij v.d. Bosch Beton in Almelo

Bij v.d. Bosch Beton in Almelo is een enkelzijdige overkapping geplaatst. De overkapping komt uit de serie FalcoZan. De overkapping heeft een afmeting van 2,5 meter bij 6 meter. Werknemers kunnen hun fietsen zo droog en overzichtelijk stallen. 

FalcoZan-180 overkapping

De FalcoZan overkappingen zijn overkapping met een hoog vandalismebestendig gehalte. De FalcoZan enkelzijdige overkapping kenmerkt zich door de stabiele en sterke constructie. Naast de enkelzijdige uitvoering zoals de overkapping bij van den Bosch Beton is er ook de mogelijkheid voor een dubbelzijdige overkapping: de FalcoZan-360. Optioneel zijn er nog diverse andere mogelijkheden voor de FalcoZan overkappingen. Zo kan de overkapping uitgevoerd worden met groendak of er kan een vrijstaande energievoorziening geleverd en geïnstalleerd worden.

Wandbekleding

De FalcoZan enkelzijdige overkapping kenmerkt zich ook door de vele mogelijkheden in wandafwerking. Voor de overkapping bij van den Bosch Beton is gekozen voor profielplaat als wandbekleding. Het is mogelijk om de profielplaten te poedercoaten, hierbij heeft u de keuze uit ruim 190 RAL-kleuren. De profielplaten van deze overkapping zijn gecoat in twee verschillende kleuren, opaalgroen en signaalgeel. Lees ons blog in de rubriek Straatpraat over meer kleur in de buitenruimte.

Overkappingen op maat

Onze producten worden ontworpen en geproduceerd bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen, het gehele proces vindt plaats onder één dak. De overkapping kan helemaal naar uw wens geproduceerd worden. Heeft u interesse in een overkapping voor uw bedrijf of vragen over de mogelijkheden? Onze adviseurs denken graag met u mee.

Interesse in een specifieke overkapping? Bij elke overkapping staat een knop "offerte aanvragen", indien u dit formulier invult ontvangt u een offerte op maat.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!