Back to top
Tawk.to

Overkapping bij v.d. Bosch Beton in Almelo

Home Projecten Overkapping bij v.d. Bosch Beton in Almelo

Bij v.d. Bosch Beton in Almelo is een enkelzijdige overkapping geplaatst. De overkapping komt uit de serie FalcoZan. De overkapping heeft een afmeting van 2,5 meter bij 6 meter. Werknemers kunnen hun fietsen zo droog en overzichtelijk stallen. 

FalcoZan-180 overkapping

De FalcoZan overkappingen zijn overkapping met een hoog vandalismebestendig gehalte. De FalcoZan enkelzijdige overkapping kenmerkt zich door de stabiele en sterke constructie. Naast de enkelzijdige uitvoering zoals de overkapping bij van den Bosch Beton is er ook de mogelijkheid voor een dubbelzijdige overkapping: de FalcoZan-360. Optioneel zijn er nog diverse andere mogelijkheden voor de FalcoZan overkappingen. Zo kan de overkapping uitgevoerd worden met groendak of er kan een vrijstaande energievoorziening geleverd en geïnstalleerd worden.

Wandbekleding

De FalcoZan enkelzijdige overkapping kenmerkt zich ook door de vele mogelijkheden in wandafwerking. Voor de overkapping bij van den Bosch Beton is gekozen voor profielplaat als wandbekleding. Het is mogelijk om de profielplaten te poedercoaten, hierbij heeft u de keuze uit ruim 190 RAL-kleuren. De profielplaten van deze overkapping zijn gecoat in twee verschillende kleuren, opaalgroen en signaalgeel. Lees ons blog in de rubriek Straatpraat over meer kleur in de buitenruimte.

Overkappingen op maat

Onze producten worden ontworpen en geproduceerd bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen, het gehele proces vindt plaats onder één dak. De overkapping kan helemaal naar uw wens geproduceerd worden. Heeft u interesse in een overkapping voor uw bedrijf of vragen over de mogelijkheden? Onze adviseurs denken graag met u mee.

Interesse in een specifieke overkapping? Bij elke overkapping staat een knop "offerte aanvragen", indien u dit formulier invult ontvangt u een offerte op maat.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!