Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren met FalcoFair

Home Projecten Fietsparkeren met FalcoFair

In opdracht van De Waard zijn er op twee verschillende locaties in Almere FalcoFair fietsaanleunbeugels geplaatst. In totaal gaat het om 17 stuks.

Fietsaanleunbeugels

Fietsaanleunbeugels zijn een eenvoudige en effectieve manier van fietsparkeren.  De FalcoFair is mooi vorm gegeven en geeft een plein, winkelcentra of bedrijventerrein net iets meer flair.

De fietsaanleunbeugel wordt opgebouwd uit 3 symmetrische  koker-profielen en vervolgens gelast. De productie van de FalcoFair vindt plaats in onze fabriek in Vriezenveen. Deze fietsaanleunbeugels zijn ook gepoedercoat met onze eigen poedercoat voorziening in een grijze kleur.

Fietsparkeren

Falco is de specialist in fietsparkeren! Al ruim 65 jaar ontwikkelt, ontwerpt en produceert Falco haar fietsparkeersystemen in haar hoofdvestiging in Vriezenveen, Nederland. Op onze website vindt u allerlei fietsenrekken, ook voor kratfietsen, fietsparkeerbeugelsfietsstandaards en ruimtebesparende fietsparkeersystemen die, samen met de projectadviseurs van Falco, zorgen voor een fietsparkeeroplossing (op maat) voor elke locatie.

Veel fietsparkeersystemen zijn ook te bestellen via onze webshop, ook deze fietsaanleunbeugels zijn hier in de webshop verkrijgbaar. Het is eenvoudig om een acocunt aan te maken. Bestellen via de shop en de rekening volgt achteraf.

 

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!