Back to top
Tawk.to

Fietsparkeren met FalcoFair

Home Projecten Fietsparkeren met FalcoFair

In opdracht van De Waard zijn er op twee verschillende locaties in Almere FalcoFair fietsaanleunbeugels geplaatst. In totaal gaat het om 17 stuks.

Fietsaanleunbeugels

Fietsaanleunbeugels zijn een eenvoudige en effectieve manier van fietsparkeren.  De FalcoFair is mooi vorm gegeven en geeft een plein, winkelcentra of bedrijventerrein net iets meer flair.

De fietsaanleunbeugel wordt opgebouwd uit 3 symmetrische  koker-profielen en vervolgens gelast. De productie van de FalcoFair vindt plaats in onze fabriek in Vriezenveen. Deze fietsaanleunbeugels zijn ook gepoedercoat met onze eigen poedercoat voorziening in een grijze kleur.

Fietsparkeren

Falco is de specialist in fietsparkeren! Al ruim 65 jaar ontwikkelt, ontwerpt en produceert Falco haar fietsparkeersystemen in haar hoofdvestiging in Vriezenveen, Nederland. Op onze website vindt u allerlei fietsenrekken, ook voor kratfietsen, fietsparkeerbeugelsfietsstandaards en ruimtebesparende fietsparkeersystemen die, samen met de projectadviseurs van Falco, zorgen voor een fietsparkeeroplossing (op maat) voor elke locatie.

Veel fietsparkeersystemen zijn ook te bestellen via onze webshop, ook deze fietsaanleunbeugels zijn hier in de webshop verkrijgbaar. Het is eenvoudig om een acocunt aan te maken. Bestellen via de shop en de rekening volgt achteraf.

 

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!