Back to top
Tawk.to

Fietsenstalling op maat gemaakt, VRR Aviation

Home Projecten Fietsenstalling op maat gemaakt, VRR Aviation

In opdracht van VRR (Van Riemsdijk Rotterdam) Aviation  BV werd deze op maakt gemaakte fietsenstalling geproduceerd en gemonteerd. VRR ontwerpt en produceert op maat gemaakte containers en pallets voor het vervoer van bijzondere luchtvracht, bijvoorbeeld paarden en racewagens.

Fietsenstalling op maat

Deze op maat gemaakte FalcoLok overkapping heeft een afmeting van ca. 13,5 meter bij 3 meter. De basis van de overkapping is een thermisch verzinkt stalen constructie. De wanden zijn bekleed met stalen perfoplaten, gepoedercoat in RAL 9005, diepzwart. Het dak is bekleed met polyester lichtdoorlatende damwandplaten. De stalling kan afgesloten worden middels een dubbele deur met slot.

Rijke historie

Falco BV is een familiebedrijf met een rijke historie. Falco BV is opgericht op 15 september 1951. De ca. 100 medewerkers van de Falco groep zorgen voor het juiste advies, goede producten, constante kwaliteit en transport en montage met eigen medewerkers. Voor u betekent dat één aanspreekpartner en grotendeels alle producten rechtstreeks van de producent. Neem contact op met één van Falco’s productadviseurs, zij helpen u graag verder. Ook een vrijblijvend bezoek op locatie is desgewenst mogelijk. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Iets voor uw terrein?

Wilt u een fietsenstalling voor uw organisatie op uw terrein? Neem dan contact op met één van Falco’s productadviseurs, zij helpen u graag verder. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl. U kunt uiteraard ook onze Pinterest pagina raadplegen.

NEN-EN 1090

“Het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving”, dat is de missie van Falco. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Hiermee is Falco in staat voor de stalen constructiedelen (lees fietsenstalling) een CE-verklaring op te stellen. Hiermee bent U verzekerd van een overkapping die voldoet aan de statische berekening volgens Eurocode EN-1993 NA:NL. Falco heeft hier gekozen voor de zwaarste waardes van toepassing in Nederland.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!