Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 9: FalcoLevel Premium etage fietsenrek bij studentenwoning Amsterdam

Week 9: FalcoLevel Premium etage fietsenrek bij studentenwoning Amsterdam
Week 9: FalcoLevel Premium etage fietsenrek bij studentenwoning Amsterdam
Werk in uitvoering 5 mrt 2021

Aan de Poeldijkstraat in Amsterdam Nieuw-West zijn nieuwe studentenwoningen gerealiseerd. Omdat studenten meestal de fiets gebruiken om van A naar B te komen, zijn in de kelder fietsenrekken geplaatst waar meer dan 300 fietsen geparkeerd kunnen worden. 

In samenspraak met opdrachtgever Bot Bouw monteerden de Falco monteurs etage fietsenrekken uit de FalcoLevel Premium+ serie. Dit fietsenrek is uitermate geschikt voor plekken waar weinig ruimte is maar toch veel fietsen gestald moeten worden: door het dubbellaags systeem wordt verdubbelde capaciteit geraliseerd op hetzelfde aantal vierkante meters. De Premium+ is modulair, dat wil zeggen dat de rekken oneindig met elkaar gekoppeld zijn. De goten van de FalcoLevel Premium+  zijn gemaakt van aluminium. Het gebruik van dit lichte materiaal zorgt met name voor een reductie van het tilgewicht. Overtuig uzelf van het gebruikersgemak van dit etagerek en bekijk hier de productdemo. De Premium+ is nu ook verkrijgbaar inclusief geintegreerd oplaadpunt voor de e-bike.

Falco ontwerpt, ontwikkelt en produceert in eigen beheer en dat maakt het mogelijk om al uw ideeën te bespreken. Ook transport en montage is in eigen beheer; dat betekent één aanspreekpunt en dus meer gemak voor u! 

Bezig met fietsparkeer oplosingen bieden aan uw klanten of medewerkers? Vraag advies aan onze projectadviseurs: info@falco.nl of bel 0546  55 44 44. 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!