Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 8: Groene fietsenstalling bij IKC El Habib, Maastricht

Week 8: Groene fietsenstalling bij IKC El Habib, Maastricht
Week 8: Groene fietsenstalling bij IKC El Habib, Maastricht
Werk in uitvoering 26 feb 2021

Deze week een montageproject in Maastricht. Er werd een fietsoverkapping geplaatst tussen twee bestaande bergingen; de overkapping werd dus gerealiseerd zonder zijwanden! Omdat Falco alles in eigen huis produceert en ook montage door Falco monteurs gedaan wordt, is een zogenaamde SPECIAL op maat gemaakte stalling in vrijwel iedere opstelling mogelijk.

De stalling is gebaseerd op de FalcoLok serie en heeft een achterwand van aluzinc damwand beplating en de voorzijde is van geperforeerd staalplaat. Alle staal is gepoedercoat in de huiskleuren van El Habib: RAL 6005, kleur groen. Het dak is van aluzinc profielplaten en de overkapping is afsluitbaar middels een deur met slot. Binnen in de overkapping is LED verlichting incl. bekabeling aangebracht. Alles werd netjes opgeleverd want ook het herbestraten was inclusief.

Meer weten? Bel dan (0546) 55 44 44, stuur een e-mail aan verkoop@falco.nl of maak (tijdens kantooruren) gebruik van de handige chatfunctie op de website. Meer voorbeelden van SPECIAL overkappingen vind u hier.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!