Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering week 7: fietsoverkapping op parkeerterrein

week 7: fietsoverkapping op parkeerterrein
fietsoverkapping fietsenstalling fietsparkeren
Werk in uitvoering 19 feb 2021

Na het winterse weer van vorige week is deze week een ruime FalcoLok fietsoverkapping geplaatst door onze monteurs. De overkapping heeft afmetingen van 1000 x 400 cm en een hoogte van 225 cm.  Voor de wandbekleding van de overkapping is gekozen voor FSC® hardhouten open latwerk. Het materiaal van het dak is van aluzinc profielplaten. De overkapping is voorzien van 2 deuren. Falco overkappingen zijn modulair opgebouwd en kunnen zo ruim opgezet worden als gewenst. Een overkapping bestaat altijd uit een beginvak, en in dit geval 1 aanbouwvak.

Niet alleen de stalen delen van deze fietsenstalling zijn gepoedercoat in RAL 1019, ook het hardhout is gekleurd in dezelfde RAL kleur.

Geplaatst op vier autoparrkeerplaatsen kunnen er veel fietsen geparkeerd worden in deze stalling!

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!