Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 7: fietsenstalling bij appartement Emmen

Week 7: fietsenstalling bij appartement Emmen
Week 7: fietsenstalling bij appartement Emmen
Werk in uitvoering 18 feb 2022

Bij een appartement in Emmen is, in opdracht van Wooncorporatie Lefier, een fietsenstalling gemonteerd. De overkapping is een FalcoLok-600 model, de grootste uitvoering uit de populaire FalcoLok serie. De constructie van de fietsenberging is opgebouwd uit stalen dakframes van het Falco G-profiel. Deze kenmerkt zich door een rondom lopende goot en een fraaie boei. Standaard is het dak van de FalcoLok berging uitgevoerd met een aluzinc damwand profielplaat. De overkapping heeft een afmeting van 633x600 cm en een hoogte van 275 cm. 

Wandbekleding

Bij deze serie heeft u keuze uit vele wandbekledingen. Klik hier voor een overzicht. De bekleding wordt altijd gemonteerd op een stalen frame. Een combinatie in wandbekleding behoort ook tot de mogelijkheiden. De overkapping op deze locatie is deels bekleed met hardhouten latten en deels bekleed met traliepanelen en is opgeleverd incl. LED verlichting.

VCA

Met onze VCA gecertificeerde monteurs  wordt elke overkapping veilig op de juiste locatie geplaatst. In januari 2022 heeft Falco B.V. een herbeoordelingsaudit gehad van VCA*. Tijdens de audit zijn er twee projectlocaties bekeken en getoetst. Uit de audit kwamen geen tekortkomingen en is er een positief advies afgegeven voor verlenging van ons VCA* certificaat

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!