Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 50: overkapping met schuttingdelen

Week 50: overkapping met schuttingdelen
109088 overkapping berging met schutting
Werk in uitvoering 11 dec 2020

Vorige week hebben onze monteurs een overkapping FalcoPlana geplaatst bij een autodealer in Den Bosch, De overkapping heeft een afmeting van 9 meter bij 3 meter en het dak bestaat uit ploycarbonaten profielplaten. De wand is bekleed met FSC® hardhouten open latwerk. De overkapping is voorzien van een dubbele deur aan de korte zijde van de overkapping. De overkapping wordt gebruikt als berging van materialen. Aansluitend aan de overkapping zijn 2 stuks wandafscheiding geplaatst van 5 meter lang en met een hoogte van 2,15 m. Deze schutting is ook bekleed met hardhouten open latwerk.

109088 overkapping berging met schutting
109088 overkapping berging met schutting
109088 overkapping berging met schutting
Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!