Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 50: FalcoLok bij nieuwe pand Kees Smit Tuinmeubelen

Week 50: FalcoLok bij nieuwe pand Kees Smit Tuinmeubelen
Week 50: FalcoLok bij nieuwe pand Kees Smit Tuinmeubelen
Werk in uitvoering 17 dec 2021

Op het XL Businesspark in Almelo wordt binnenkort het nieuwe onderkomen van Kees Smit Tuinmeubelen opgeleverd. In het pand van 30.000 m2 zullen de verschillende afdelingen, die nu nog op verschillende locaties gevestigd zijn, samengevoegd worden. Een grote, overdekte fietsenstalling voor het personeel, waarbij de fietsen beschermd zijn tegen wind, weer en vandalisme, is dan geen overbodige luxe!

Fietsoverkapping

De overkapping uit de FalcoLok serie met een afmeting van 5x18 meter is geproduceerd in onze fabriek in Vriezenveen en in Almelo gemonteerd door de VCA gecertificeerde Falco monteurs.  De FalcoLok serie is standaard uitgerust met een dak van aluzinc damwandplaten. De dakrand en gehele constructie is van thermisch verzinkt staal om een lange levensduur te garanderen. De overkapping heeft een hardhouten belatting en werd opgeleverd compleet met LED verlichting en bewegingsmelder.

Fietsenrekken

Wat fietsparkeren betreft: er is een gekozen voor de FalcoSound fietsenrekken. Met de FalcoSound kunnen allerlei soorten fietsen, van wielrennersfiets tot mountainbike, gestald worden in het fietsenrek. Door een aantal FalcoSound fietsenrekken uit te breiden met oplaadpalen wordt ook de e-biker in de gelegenheid gesteld om de fiets te stallen en tegelijkertijd op te laden!

Tot slot staan er een aantal FalcoLean aanbeugelbeugels in de overkapping. Deze aanleunbeugel geeft het personeel de gelegenheid om bromfiets of scooter netjes en ordelijk te parkeren.


Meer informatie

Voor meer informatie of vragen over onze FalcoLok-500 fietsenstalling en fietsenrekken of contact met ons opnemen op info@falco.nl of via de chat. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0546 55 44 44. Wij geven u graag advies!

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!