Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 5: Straatmeubilair bij Gezondheidscentrum Zonnehoed, Wierden

Week 5: Straatmeubilair bij Gezondheidscentrum Zonnehoed, Wierden
Week 5: Straatmeubilair bij Gezondheidscentrum Zonnehoed, Wierden
Werk in uitvoering 4 feb 2022

Bij de bouw van het nieuwe Gezondheidscentrum Zonnehoed in Wierden nam Loonbedrijf Dekker uit Vriezenveen het grondwerk voor haar rekening. Voor de inrichting van de buitenruimte rondom het Gezondheidscentrum schakelde Dekker de ervaring en expertise van Falco Straatmeubilair in: “Het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving” is al sinds jaar en dag de missie!

Straatmeubilair

De FalcoSway buitenbank is een solide zitbank met FSC®-gecertificeerd hardhouten belatting. De staaldelen van deze bank zijn gepoedercoat in RAL 9005, diepzwart. Andere RAL-kleuren zijn uiteraard mogelijk! Ook verkrijgbaar zonder rugleuning. Op zoek naar andere modellen banken? Naast de traditionele buitenbanken vindt u in ons programma straatmeubilair: boombanken, picknicksets, zitelementen met of zonder plantenbakken etc. Neem contact op voor de vele mogelijkheden!

 

Fietsparkeren

De FalcoForce beugel is een nieuw model! Een functionele fietsaanleunbeugel met een speels uiterlijk door de knik in het ontwerp van de fietsbeugel. Ook deze beugel is gepoedercoat in RAL 9005, diepzwart. De FalcoForce is ook verkrijgbaar met oplaadpunt; om de e-biker de mogelijkheid te geven om zijn of haar fiets op te laden. Falco biedt een ruim assortiment fietsaanleunbeugels met verschillende materialen en diverse formaten en vormen, deze productvariant is ook verkrijgbaar zonder oplaadpunten.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!