Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 5: 2-Delige overkapping met dubbele draaideur

Week 5: 2-Delige overkapping met dubbele draaideur
Week 5: 2-Delige overkapping met dubbele draaideur
Werk in uitvoering 2 feb 2023

Voor het montageproject van de week gaan we dit keer naar Doetinchem, Daar is een vandalismebestendige FalcoLok-500 overkapping geplaatst door onze VCA gecertificeerde monteurs. De FalcoLok wordt ook hier ingezet als fietsenberging.

Eindeloze mogelijkheden

De FalcoLok serie is al ontelbare keren in heel Nederland geplaatst, toch zal elke overkapping uniek zijn omdat deze overkapping geheel naar eigen keuze en smaak op is te bouwen. De FalcoLok overkapping is namelijk zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden en samen te stellen als berging. U heeft dus keuze uit vrijwel elke afmeting! Ook voor de wandbekleding is veel keuze. Het meest wordt open latwerk toegepast. Maar steeds meer wordt de overkapping bekleed met andere materialen: traliehekwerk, geperforeerde vlakke staalplaat, gepotdekselde profielplaat, volkunststof panelen, horizontale belatting, polycarbonaat, houten overlap schroten etc. etc. Klik hier voor een overzicht. De bekleding wordt altijd gemonteerd op een oersterk thermisch verzinkt stalen frame. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om het stalen frame te laten poedercoaten in een RAL kleur waarbij keuze is uit 190 kleuren! Vervolgens kiest u voor een enkele of dubbele (schuif)deur, af te sluiten met een cilinderslot of met een paslezer. Of u kiest voor een brede deur wanneer er scootmobiels of andere brede voertuigen zoals bakfietsen of motors gestald gaan worden. Een open overkapping is uiteraard ook mogelijk! En dan hebben we het nog niet gehad over de keuze voor een sedum dak, LED verlichting of zonnepanelen. De mogelijkheden zijn legio om een overkapping geheel naar uw smaak af te leveren.

Wat kunnen wij voor u betekenen

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op en bel 0546 55 44 44 of mail naar info@falco.nl. Liever chatten? Ook dat is mogelijk. Klik daarvoor op de geelgroene balk rechts onderin uw scherm.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!