Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 48: Fietsoverkapping op maat voor ChipSoft, Amsterdam

Week 48: Fietsoverkapping op maat voor ChipSoft, Amsterdam
Week 48: Fietsoverkapping op maat voor ChipSoft, Amsterdam
Werk in uitvoering 2 dec 2022

Is het mogelijk om een fietsoverkapping onder de oversteek van een kantoorgebouw te plaatsen? De zuilen, waarop het kantoorgebouw steunt, zouden dan wel dwars door het dak van de overkapping gaan, is dat een probleem? Dat was de vraag van ChipSoft uit Amsterdam die Falco's productspecialist Erik kreeg. En uiteraard was dat geen probleem! Omdat bij ons alles: vanaf het langskomen op locatie door onze productspeciliast tot het maken van een offerte en van productie tot montage door ervaren VCA gecertificeerde Falco medewerkers plaatsvindt. Door ons Technisch Bureau werd een tekening op maat gemaakt en na intensief overleg tussen Dennis en de contactpersoon bij ChipSoft akkoord gegeven op een strakke, op maat gemaakte fietsoverkapping uit de serie FalcoLok

Wandbekleding

Om de fietsenstalling zoveel mogelijk in de omgeving te integreren, werd gekozen voor een glazen wandbekleding. Uiteraard is andere wandbekleding ook mogelijk! De solide stalen construcite is gepoedercoat in RAL 7043. De overkapping heeft een afmeting van 14x4 meter. Met een hoogte van ca. 3 meter past er een dubbellaags fietsenrek in. Gekozen is voor het FalcoLevel Premium etage fietsenrek. In totaal is er plek voor 52 fietsen. Een heel mooi strak resultaat!

Specials

Benieuwd naar het ruime assortiment  standaard fietsoverkappingenbergingenoverkappingen voor compact fietsparkerentransparante overkappingendroogloopoverkappingenluifels en carports? Kijk op www.falco.nl. Of Bekijk ons bord “Bedrijventerrein inrichten” op Pinterest voor voorbeeldprojecten. Op zoek naar een zogenaamde Special? Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen is het relatief eenvoudig om bestaande standaard producten iets aan te passen of een totaal nieuw product te ontwerpen. Bel 0546 55 44 44 of mail naar info@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!