Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 48: Cycle Hub in Leicester, UK

Week 48: Cycle Hub in Leicester, UK
112113 Cycle Hub fietsenstalling fietsoverkapping overkapping fietsparkeren
Werk in uitvoering 26 nov 2020

Deze week een montage project van ons dochterbedrijf Falco UK. De monteurs hebben een Cycle Hub fietsenstalling geplaatst in Leicester. In de fietsoverkapping zijn de etagefietsenrekken FalcoLevel Eco geplaatst. De FalcoLevel Eco is een dubbellaagse fietsenstalling, hierdoor kunnen er twee keer zoveel fietsen geparkeerd worden in de Cycle Hub.

Cycle Hub

De Cycle Hub is een erg populaire fietsenstalling in de UK. In de UK heeft men onder de naam Mini Holland een totaal aanpak om fietsen te stimuleren. Met de Cycle Hub kunnen de fietsen veilig en geordend geparkeerd worden. De fietsenstalling is voorzien van stickers, hierdoor wordt duidelijk aangeduid dat de overkapping bestemd is voor fietsen. De Cycle Hub is gebaseerd op de overkapping FalcoLok en is op maat gemaakt.

Advies

Wilt u een eigen alternatief op de Cycle Hub? Onze ontwerp- en productieafdeling zijn gevestigd onder één dak, hierdoor zijn we in staat om veranderingen op maat door te voeren. Neem gerust contact op met onze projectadviseurs, zij denken graag met u mee.

 

112113 Cycle Hub fietsenstalling fietsoverkapping overkapping fietsparkeren
112113 Cycle Hub fietsenstalling fietsoverkapping overkapping fietsparkeren
112113 Cycle Hub fietsenstalling fietsoverkapping overkapping fietsparkeren
Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!