Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 47: FalcoLok overkappingen bij SOVAK in Terheijden

Week 47: FalcoLok overkappingen bij SOVAK in Terheijden
107540 overkappingen fietsenberging berging fietsenstalling
Werk in uitvoering 20 nov 2020

Onze monteurs hebben deze week overkappingen geplaatst bij SOVAK te Terheijden in opdracht van bouwbedrijf Peter Peters BV. In totaal zijn er twee FalcoLok-500 bergingen geplaatst. De overkappingen zijn op maat gemaakt en hebben een afmeting van 5 x 10 meter en 5 x 20 meter. Beide bergingen zijn voorzien van vier dubbele deuren.

FalcoLok-500

De FalcoLok is een vandalismebestendige overkapping. Verder is de FalcoLok 500 ook een zeer flexibele overkapping. Deze overkapping is zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden en samen te stellen als berging. Bij de FalcoLok overkappingen kunnen veel soorten wandbekledingen worden toegepast. Het meest wordt gekozen voor open latwerk, zoals bij SOVAK Terheijden.

Op maat gemaakt

De overkappingen worden op maat gemaakt door onze productieafdeling. Ook kunnen specifieke wensen toegepast worden bij de overkappingen. Heeft u vragen over wat de mogelijkheden zijn van de overkappingen? Neem dan gerust contact op met één van onze verkoopadviseurs, zij helpen u graag verder.

107540 overkappingen fietsenberging berging fietsenstalling
107540 overkappingen fietsenberging berging fietsenstalling
107540 overkappingen fietsenberging berging fietsenstalling
Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!