Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 47: FalcoLok fietsenstalling met Trespa wanden, Hoorn

Week 47: FalcoLok fietsenstalling met Trespa wanden, Hoorn
Week 47: FalcoLok fietsenstalling met Trespa wanden, Hoorn
Werk in uitvoering 26 nov 2021

De FalcoLok is onze meest verkochte fietsoverkapping; mede om de grote keuze uit wandbekledingen. Het vaakst wordt hardhouten open latwerk toegepast, maar steeds meer wordt de overkapping bekleed met ander materiaal. Voor De Makerij in Hoorn koos opdrachtgever WilgaerdenLeekerweideGroep uit Wognum voor een bekleding van verticale stroken Trespa Meteon in de kleur Sienna brown. De voorzijde is geheel open. 

Nieuwsgierig welke wandbekledingen nog meer mogelijk zijn? Kijk hier voor inspiratie!

Ook het dak is speciaal: waar standaard een dak van aluzinc damwand profielplaat gebruikt wordt, is hier een dak van heldere polycarbonaat profielplaten toegepast. Dit om maximale lichtinval te waarborgen.

De fietsenstalling bij De Makerij in Hoorn heeft een afmeting van 8x2 meter. Op zoek naar een grotere of kleinere overkapping? De overkappingen uit de FalcoLok serie zijn zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden. We adviseren u graag via de mail; info@falco.nl, telefoon 0546 55 44 44, chat of tijdens een persoonlijk gesprek.

Falco weet al 70 jaar alles van fietsoverkappingen voor (openbare) buitenruimtes en maakt fietsoverkappingen voor bedrijf, gemeente, school of architect. Dat vindt u ook terug in onze ruime keuze aan fietsoverkappingen. Hiermee kunnen allerlei fietsenstallingen gecreëerd worden. Daarnaast zijn de fietsoverkappingen open of gesloten te maken. Op zoek naar een transparante overkapping? Hier vindt u ons ruime assortiment overkappingen met helder veiligheidsglas of polycarbonaat.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!