Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 46: Meerdere overkappingen bij Kafra Tilburg

Week 46: Meerdere overkappingen bij Kafra Tilburg
Week 46: Meerdere overkappingen bij Kafra Tilburg
Werk in uitvoering 19 nov 2021

Kafra Housing heeft in Tilburg haar nieuwste huisvestingslocatie gerealiseerd: LH Tilburg is een nieuw gebouwd complex waar 416 arbeidsmigranten kunnen worden gehuisvest. Het buitenterrein is ingericht met straatmeubilair en overkappingen.

Plek om te roken

Er is gelegenheid om buiten te roken op vijf plekken op het terrein: daar zijn vijf stuks FalcoLite overkappingen geplaatst. Door de transparantie van deze rokersoverkapping blijft de omgeving goed zichtbaar en domineert de overkapping de omgeving niet. Om een schone omgeving te stimuleren zijn buitenasbakken gemonteerd aan de binnenzijde van de overkapping, aan de staanders. De FalcoPito asbakken worden afgedekt met een rooster en hebben een aflopend deel waar de sigaret uitgedrukt kan worden. Via een 3-kant sleutel kunnen de asbakken geleegd worden. Bekijk hier hoe het legen in zijn werk gaat. 

Plek om fietsen te stallen

De FalcoGamma fietsoverkapping kenmerkt zich door de centrale draagkolom die boven uitloopt in twee draagarmen (uithouders) waaronder de fietsen prima gestald kunnen worden. Door het gebruik van helder polycarbonaat als dakbekleding blijft de overkapping open en licht. De fietsen bij LH Tilburg kunnen worden gestald in het al jaren meest toegepaste fietsenrek A-11. In totaal kunnen er 216 fietsen geparkeerd worden. Nog meer fietsen kwijt onder een FalcoGamma overkapping? Kies dan voor een FalcoGamma Level overkapping en FalcoLevel Premium etage fietsenrek en parkeer twee keer zoveel fietsen op hetzelfde oppervlak.

Inrichting buitenterrein

Falco kan een buitenterrein niet alleen inrichten met diverse fietsparkeer producten, maar ook met straatmeubilair zoals zitbanken, afvalbakken en verkeersvoorzieningen. Bekijk ons Pinterest bord "Bedrijventerrein inrichten" om voorbeelden te bekijken of vraag onze projectadviseurs om tips!

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!