Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 46: Berging bij De Johanneshoeve, Westerhaar

Week 46: Berging bij De Johanneshoeve, Westerhaar
Week 46: Berging bij De Johanneshoeve, Westerhaar
Werk in uitvoering 18 nov 2022

De Johanneshoeve is een voormalige boerderij en is sinds 2009 een logeer- en vergaderlocatie aan de rand van Twenterand. Gelegen aan het hoogveengebied de Engbertsdijksvenen is De Johanneshoeve een echte uitvalsbasis in de regio Twente van waaruit prachtige fietstochten kunnen worden gemaakt. 

Deze week werd de parkeerplaats opgeknapt: een thuiswedstrijd voor de Falco VCA gecertificeerde monteurs! Een fietsoverkapping, die deels ook gebruikt gaat worden voor eigen opslag, biedt de gasten vanaf nu de gelegenheid hun fiets droog en diefstalveilig te stallen. Er is gekozen voor een afsluitbare FalcoLok-250 berging met een afmeting van 250x400cm met houten belatting. De wanden hebben als basis een stalen frame en de afvoer is ook van staal. De FalcoLok-250 is het kleinere broertje van de grotere FalcoLok-500 fietsoverkapping. De FalcoLok serie is zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden.

Falco verzorgt de terreininrichting voor scholen, openbare ruimtes, bedrijven en ook regelmatig voor zorginstellingen. Of u nou op zoek bent naar een overkapping, fietsparkeersysteem, verkeersvoorziening of straatmeubilair; Falco heeft het in het assortiment. Onze projectadviseurs denken graag mee over mogelijke oplossingen. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!