Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 44: overkapping voor container

Week 44: overkapping voor container
110514 overkapping voor conainer
Werk in uitvoering 30 okt 2020

In opdracht van BAM Bouw en Techniek heeft Falco onlangs een op maat gemaakte FalcoPlana overkapping geplaatst op het buitenterrein van het ziekenhuis in Heerlen. De overkapping heeft standaard een hoogte van 3 meter, voor dit project is de hoogte aangepast naar 2 meter 60. De hoogte is aangepast zodat er precies een container onder past. De FalcoPlana wordt vaker gebruikt voor het stallen van containers of andere bedrijfsmaterialen.

Straatmeubilair

Naast de overkapping zijn er ook twee stalen zitbanken van het model FalcoPerfo geleverd. De zitbanken hebben een rugleuning en zijn gemaakt van geperforeerd staalplaat. Tot slot is er een FalcoJona afvalbak geplaatst naast de bank en de overkapping.De afvalbak heeft een inhoud van 50 liter en is gepoedercoat in de een grijze kleur.

Op maat

 Falco beschikt over een eigen ontwerp- en productie afdeling, hierdoor is het relatief eenvoudig om standaard producten aan te passen naar wens van de klant of iets totaal nieuws te ontwikkelen.

115014 overkapping voor container en zitbanken en afvalbak op terrein van ziekenhuis in Heerlen
Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!