Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 44: FalcoLinea Tribunebank bij Prins Mauritsschool, Rijswijk

Week 44: FalcoLinea Tribunebank bij Prins Mauritsschool, Rijswijk
105094 straatmeubilair buitenbank hoekbank zitbank schoolplein FalcoLinea
Werk in uitvoering 1 nov 2019

Basisschool Prins Maurits in Rijswijk was op zoek naar een bijzondere bank voor op het schoolplein. Een hoekopstelling was wenselijk. Door onze ontwerpafdeling werd een standaard FalcoLinea Tribunebank aangepast aan de wensen van de klant. Het resultaat: een uit drie delen bestaande hoekbank die ter plekke is gemonteerd en geplaatst door onze ervaren monteurs. 

Inrichting schoolplein

Naast standaard buitenbanken hebben wij een ruim assortiment met bijvoorbeeld fietsenrekken, fietsenstallingen, afvalbakken, picknicksets, speelgoedbergingen voor buitenspeelgoed enz. Voor meer uitgevoerde projecten m.b.t. het inrichten van schoolterreinen, kunt u ons Pinterest bord Schoolterrein inrichten bekijken. Net als de Prins Mauritsschool in Rijswijk op zoek naar een bijzondere buitenbank? Kijk op onze Specials Straatmeubilair voor een aantal voorbeelden!. 

Alles uit eigen fabriek

Wij verzorgen uw project van begin tot eind! Alle producten worden geproduceerd in onze fabriek in Vriezenveen. Neem voor meer informatie contact via de mail; info@falco.nl of telefoon; 0546 55 44 44.

Met de Tribune bank wordt de openbare ruimte naar nieuwe hoogtepunten gebracht. De Tribune bank geeft namelijk de mogelijkheid om op verschillende hoogtes plaats te nemen in de openbare ruimte.Een aanwinst voor bijvoorbeeld schoolpleinen!

105094 straatmeubilair buitenbank hoekbank zitbank schoolplein FalcoLinea
105094 straatmeubilair buitenbank hoekbank zitbank schoolplein FalcoLinea
105094 straatmeubilair buitenbank hoekbank zitbank schoolplein FalcoLinea
105094 straatmeubilair buitenbank hoekbank zitbank schoolplein FalcoLinea
Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!