Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 41: inrichting schoolplein Den Haag

Week 41: inrichting schoolplein Den Haag
Week 41: inrichting schoolplein Den Haag
Werk in uitvoering 15 okt 2021

Bij 's Gravendreef College in Leidschendam is een gedeelte van het schoolplein gererserveerd voor fietsparkeren. De FalcoGrid fietsafscheiding is dé oplossing om fietsen netjes en ordelijk opgesteld te krijgen. Fietsen worden geparkeerd op hun eigen standaard in een speciaal afgebakend terrein. Ook ideaal voor niet standaard fietsen zoals kratfietsen en transportfietsen! Wat betreft fundatie is gekozen voor betonvoeten met een afmeting in tegelformaat (30x30 cm).

Langs de rand van het terrein is een lange zitbank gerealiseerd. De speciaal voor dit project ontworpen opstelling komt uit de FalcoBloc serie en heeft een lengte van ca. 10 meter. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak is het namelijk relatief eenvoudig om bestaande standaard banken iets aan te passen of een totaal nieuw product te ontwerpen. Leg uw idee voor en wij adviseren of het project haalbaar is, geschikt is voor de betreffende buitenruimte en of het budget passend is. 

Alles onder één dak

Falco beschikt over haar eigen transport- en montage afdeling. Onze chauffeur leverde de producten in Leidschendam. Vervolgens werden de producten door een VCA gecertificeerde Falco monteur op de juiste plek ingegraven en herbestraat. Van ontwerp tot productie en van transport tot en met herbestrating: Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren.

Inspiratie

Bezig met schoolplein inrichting en inspiratie opdoen? Bekijk het filmpje op Falco's Youtube kanaal of Falco's Pinterest bord Schoolterrein inrichten !

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!