Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 40: FalcoLok met traliepanelen en overlap schroten

Week 40: FalcoLok met traliepanelen en overlap schroten
Week 40: FalcoLok met traliepanelen en overlap schroten
Werk in uitvoering 7 okt 2022

Bij een appartementencomplex aan de Heideparkseweg in Nijmegen, is een grote fietsenberging geplaatst waar de bewoners hun fietsen droog en veilig kan parkeren. De fietsoverkapping is voorzien van verschillende soorten wandbekleding en een draaideur aan beide korte zijden.

FalcoLok fietsoverkapping op maat

De opdrachtgever heeft gekozen voor een FalcoLok fietsoverkapping met een diepte van 500 cm en een breedte van 800 cm. Het dak is opgebouwd met stalen dakframes met geïntegreerde goot en aluzinc profielplaten. Onze overkappingen zijn beschikbaar met verschillende wandbekledingen. De fietsoverkapping die in Nijmegen is geleverd is aan drie wanden bekleed met traliepanelen aan aan één wand bekleed met overlap schroten. De gehele staalconstructie, inclusief de traliepanelen, is gepoedercoat in RAL 1019 grijsbeige.

Fietsenrekken

Gezien de huidige tijd is het belangrijk om een goede gelegenheid te bieden om fietsen veilig te parkeren. Onze projectadviseurs geven graag advies welke overkappingen en welke fietsenrekken geschikt zijn voor welke locatie. Voor vragen of advies kunt u bellen met Falco: 0546 55 44 44 of e-mailen naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!