Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 4: Fietsoverkapping met belatting in kleur zwart

Week 4: Fietsoverkapping met belatting in kleur zwart
113507 fietsoverkapping berging
Werk in uitvoering 29 jan 2021

In opdracht van Soweco Nederland werd deze week bij zorgcomplex De Finke in Koudum een FalcoLok fietsoverkapping/berging met zwarte belatting geplaatst. 

De overkapping heeft een afmeting van ca. 3x10 meter en een hoogte van ruim 2 meter en is voorzien van twee afsluitbare schuifdeuren. Middels een tussenwand zijn er twee compartimenten ontstaan: een gedeelte voor te parkeren fietsen en een gedeelte dat dienst doet als containerberging. De wandafwerking van de gehele overkapping is van FSC® gecertificeerde belatting in zwart RAL 9005 gecoat. Bij het gedeelte van de fietsoverkapping is gekozen voor een open belatting terwijl het gedeelte, dat als containerberging dient, voorzien is van overlap schroten. In de ruimte waar de fietsen gestald worden zijn ook fietsoplaadpunten aangebracht voor elektrische fietsen.

Wandbekleding

Bij de FalcoLok serie heeft u keuze uit vele wandbekledingen. Het meest wordt latwerk toegepast. Maar steeds meer wordt de overkapping bekleed met andere materialen: traliehekwerk, geperforeerde vlakke staalplaat, gepotdekselde profielplaat, volkunststof panelen, horizontale belatting, polycarbonaat, houten overlap schroten etc. etc. Klik hier voor een overzicht. De bekleding wordt altijd gemonteerd op een stalen frame.

Weten wat een overkapping kost? Bel 0546 - 55 44 44, chat of vraag meer informatie aan.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!