Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 39: E-bike parkeren en opladen in gloednieuw stadscentrum Espoo, Finland

Week 39: E-bike parkeren en opladen in gloednieuw stadscentrum Espoo, Finland
Week 39: E-bike parkeren en opladen in gloednieuw stadscentrum Espoo, Finland
Werk in uitvoering 30 sep 2022

Dat Falco een internationaal bedrijf is met vestigingen in Groot-Brittannië, Denemarken en Duitsland wist u waarschijnlijk al. Maar wist u ook dat de Falco producten op exclusieve basis vertegenwoordigd zijn in 13 Europese landen? Finse vertegenwooriger Elpac Oy heeft al diverse mooie projecten mogen verzorgen. Met name fietsparkeersystemen, etagerekken en fietsoverkappingen zijn er populair. Ook in Finland is de e-bike in opmars.

Het gloednieuwe stadscentrum Lippulaiva in Espoo herbergt o.a. 100 winkels, een kinderdagverblijf, een gezondheidsdiensten, een sportcentrum en een bibliotheek. In de kelder van dit stadscentrum zorgen FalcoLevel Premium+ fietsenrekken voor maar liefst 326 parkeerplaatsen voor fietsen. De oplaadpunten zullen naar verwachting bijdragen tot de verdere ontwikkeling van elektrische mobiliteit in de omgeving. Ook zijn er enkele fietsaanleunbeugels geplaatst: deze beugels zullen fungeren als parkeerplek voor bijv. bakfietsen en cargobikes.

Advies

Informatie ontvangen welk fietsparkeersysteem het beste bij uw locatie past? Weten hoeveel fietsen geparkeerd kunnen worden bij uw bedrijf? Een plaatsingsplan ontvangen voor uw parkeerplek? Neem dan contact op voor advies; bel 0546 55 44 of e-mail naar info@falco.nl

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!