Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 39: Combi overkapping in Leeuwarden

Week 39: Combi overkapping in Leeuwarden
Week 39: Combi overkapping in Leeuwarden
Werk in uitvoering 1 okt 2021

Al jaren is Falco de vaste leverancier van overkappingen bij autodealer Wensink. Indien men een overkapping nodig wordt per vestiging samen met de Falco projectadviseur bekeken welke overkapping het meest geschikt is. Meestal wordt dan gekozen voor de multifunctionele FalcoGrand overkappingDe overkappingen van Falco worden bij Wensink voornamelijk gebruikt als bergingsruimte voor containers of als fietsenstalling.

Afgelopen week was het de beurt aan de vestiging in Leeuwarden. De overkapping heeft een breedte van ca. 15 meter, een diepte van ca. 4,5 meter en een hoogte van ca. 2,8 meter. De overkapping bestaat uit twee gedeeltes: een open gedeelte en een, met dubbele draaideur, af te sluiten berging. De wanden zijn bekleed met hardhouten latten en het dak is van aluzinc profielplaten.

Op onze website kunt u een offerte aanvraag formulier invullen van de gewenste overkapping , zodat u een gedetailleerde offerte ontvangt. Uiteraard kunt u ook telefonisch of per mail contact opnemen met onze afdeling Verkoop voor advies (0546 55 44 44, info@falco.nl).

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!