Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 38: 'Zwevende' fietsoverkapping

Week 38: 'Zwevende' fietsoverkapping
Week 38: 'Zwevende' fietsoverkapping
Werk in uitvoering 23 sep 2022

Bij het nieuwe gezondheidscentrum in Ede is in opdracht van Van Swaay Projectontwikkeling een strakke, 'zwevende' fietsoverkapping geplaatst.

Onder het brede dak van 540 cm kunnen genoeg ca. 8 fietsen droog geparkeerd staan. De overkapping heeft geen wanden maar dankzij de omheining van traliehekwerk staan de fietsen diefstalveilig! De stalen constructie van de FalcoSpan fietsenstalling is in RAL 7022 gepoedercoat, kleur ombergrijs. Het dak is van aluzinc profielplaten en de overkapping heeft een binnenliggende goot. 

Specialist Fietsparkeren

Op zoek naar een robuuste fietsenstalling voor de fietsen van uw bezoekers of medewerkers? Onze projectadviseurs komen graag bij u langs en vertellen over de mogelijkheden (0546) 55 44 44).

VCA gecertificeerde monteurs

Falco beschikt over haar eigen transport- en montage afdeling. Zijn er producten die voor gemonteerd dienen te worden? Geen probleem, net zomin als monteren op locatie. Met onze VCA* gecertificeerde monteurs  wordt elke fietsoverkapping veilig, en met de juiste hulpmiddelen op de juiste locatie geplaatst.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!