Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 37: FalcoLok fietsoverkapping bij Danske bank in Denemarken

Week 37: FalcoLok fietsoverkapping bij Danske bank in Denemarken
Week 37: FalcoLok fietsoverkapping bij Danske bank in Denemarken
Werk in uitvoering 17 sep 2021

Niet alleen in Nederland zijn de solide producten van Falco populair. Ook in het buitenland zijn al vele fietsoverkappingen en etagerekken geplaatst.

Fietsoverkapping

De Danske Bank in Tåstrup is via dochterbedrijf Falco A/S voorzien van een compleet ingerichte fietsoverkapping om fietsen droog en diefstalveilig te parkeren. De hoge FalcoLok-600 fietsenstalling is een ruime overkapping met een afmeting van ca. 1400x635cm en een hoogte van 290/325cm. De overkapping heeft twee enkele deuren welke zijn af te sluiten door middel van een cilinderslot. De overkapping is samengesteld uit een stalen constructie met hardhouten wandbekleding. 

Etage fietsenrek

De fietsen kunnen geparkeerd worden in het budgetvriendelijke fietsparkeersysteem FalcoLevel Eco. Met dit etagerek kan men het dubbele aantal fietsen parkeren vergeleken met een ‘gewoon’ fietsenrek. Verdubbelde capaciteit op hetzelfde aantal vierkante meters. De bij te bestellen handvatten zijn opvallend van kleur en voorzien van zacht pvc materiaal. Op zoek naar een etagerek dat meer opties biedt en luxer is afgewerkt? Dan verwijzen we graag naar ons etagerek FalcoLevel Premium+. In totaal kunnen 88 fietsen geparkeer worden.

Fietsreparatie-zuil

Tot slot maakt een FalcoFiks 2.0 fietsreparatie-zuil het plaatje compleet. De zuil is voorzien van basisgereedschap om kleine reparaties en aanpassingen aan de fiets snel en makkelijk zelf uit te voeren. Tevens is de FalcoFiks 2.0 voorzien van een fietspomp. De zuil en de pomp zijn twee losse onderdelen.

 

VCA gecertificeerd

Falco BV heeft veiligheid voor haar medewerkers en veiligheid op de werkplek hoog in het vaandel staan. Falco is in het bezit van het Veiligheids Certificaat Aannemers. Er wordt continue nagedacht over de beste werkwijze, hoe materialen lichter gemaakt kunnen worden en hulpmiddelen. Met onze VCA gecertificeerde monteurs  wordt elke overkapping veilig op de juiste locatie geplaatst. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!