Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 37: FalcoGamma fietsoverkapping bij CM Breda

Week 37: FalcoGamma fietsoverkapping bij CM Breda
Week 37: FalcoGamma fietsoverkapping bij CM Breda
Werk in uitvoering 16 sep 2022

Telecombedrijf CM aan de Konijnenberg in Breda heeft daar in totaal vier panden die met elkaar zijn verbonden tot een campus. In totaal werken er zo'n 300 werknemers 

De FalcoGamma fietsoverkapping past met zijn moderne design prima in de omgeving van het bedrijf. Met de FalcoGamma fietsoverkapping is er een fietsenstalling gemaakt die transparant is waardoor een sociale controle gewaarborgd blijft. Deze overkapping kenmerkt zich door de centrale draagkolom die boven uitloopt in twee draagarmen en de dakbekleding van glashelder polycarbonaat. De fietsen kunnen netjes worden geparkeerd in het FalcoSound fietsenrek. De FalcoSound serie is geschikt voor alle soorten voorwielen met een banddikte tot 60 mm.

Fietsparkeren

Wilt u ook meer mensen op de fiets krijgen in uw gemeente of bedrijf? Neem dan contact op met Falco’s fietsmarketing specialisten op info@falco.nl of 0546 55 44 44) Falco heeft een ruim assortiment op het gebied van fietsparkeren en fietsmarketing. Falco biedt naast 'gebruikelijke' fietsparkeersystemen ook de FalcoFiks 2.0 fietsreparatiepaal, de FalcoFiks 2.0 fietspomp. 

NEN-EN 1090

“Het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving”, dat is de missie van Falco. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Hiermee is Falco in staat voor de stalen constructiedelen (lees fietsenstalling) een CE-verklaring op te stellen. Hiermee bent U verzekerd van een overkapping die voldoet aan de statische berekening volgens Eurocode EN-1993 NA:NL. Falco heeft hier gekozen voor de zwaarste waardes van toepassing in Nederland.

 

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!