Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 36: FalcoGamma fietsoverkapping studentenwoningen Tilburg

Week 36: FalcoGamma fietsoverkapping studentenwoningen Tilburg
Week 36: FalcoGamma fietsoverkapping studentenwoningen Tilburg
Werk in uitvoering 9 sep 2022

Een voormalig Datacenter aan de Professor Bernelaan is door de BVR Groep omgebouwd tot 96 studentenwoningen: SSPTA in Tilburg. TTO Sloop en Infra verzorgde er diverse werkzaamheden en in opdracht van TTO reden de monteurs van Falco richting het zuiden om een FalcoGamma fietsenstalling te plaatsen. De studenten verplaatsen zich voornamelijk met de fiets en dan is een overkapping een meer dan nuttige toevoeging bij een studenten appartementen complex. Een mooie samenwerking tussen diverse bedrijven die uitblinken op hun eigen vakgebied.

Design

De FalcoGamma stalling past met zijn design prima in het programma van fietsoverkappingen  dat Falco aanbiedt. Deze overkapping kenmerkt zich door de centrale draagkolom die boven uitloopt in twee draagarmen (uithouders) waaronder de fietsen prima gestald kunnen worden. Door het gebruik van helder polycarbonaat als dakbekleding blijft de overkapping open en licht. Door het open karakter is bijvoorbeeld de sociale controle van buitenaf goed te handhaven. De FalcoGamma is er in een enkel- en een dubbelzijdige uitvoering. Onder de FalcoGamma overkapping zijn FalcoSound fietsenrekken geplaatst: een fietsenrek met als uitgangspunt dat van wielrennersfiets tot mountainbike gestald kan worden in het fietsenrek zodat de fiets stevig staat.

Etage fietsparkeren

Op zoek naar een overkapping die op hetzelfde oppervlak twee keer zoveel fietsen kan bergen? De FalcoGamma Level fietsoverkapping is de hogere uitvoering van de hierboven beschreven FalcoGamma fietsenstalling.

MKI waarde

Onze klanten hechten steeds meer waarde aan duurzaamheid en duurzame producten. Wij besteden al jaren aandacht aan hoe we onze producten zo duurzaam mogelijk kunnen aanbieden. Daarom hebben wij met de Milieukostenindicator (MKI) inzichtelijk gemaakt welke impact onze producten op het milieu hebben. Voor dit product is de (ongeverifieerde) MKI-waarde beschikbaar. Deze waarde kunt u aanvragen door het formulier in te vullen dat hier staat.

 

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!